BUDUĆNOST MŮŽE A NEMUSÍ HRÁT FINAL4

BUDUĆNOST MŮŽE A NEMUSÍ HRÁT FINAL4

Poslední letošní zápas v Adriatické lize absolvují naši hráči v Podgorici s domácí Budućností, které, tak jako dalším dvěma týmům v poslední době, jde o FINAL4.  

V boji o Final4 jsou ve hře čtyři týmy: Budućnost, Zagreb CO, Cedevita a Hemofarm. První dva týmy mají shodný počet bodů, druhé dva týmy mají o bod méně. Všechny tyto čtyři týmy hrají doma následující zápasy: Budućnost : Nymburk, Zagreb CO : Zvezda, Cedevita : Igokea, Hemofarm : Krka. V případě vítězství Budućnosti je tento tým jistým postupujícím do FINAL4, protože i v případě vítězství Zagrebu CO má černohorský tým lepší skóre ze vzájemných zápasů. Pokud Budućnost prohraje a Zagreb vyhraje, zajistí si tím postup aktuálně pátý CO. Zagreb má ještě šanci v případě, že by prohrál stejně jako Budućnost a Cedevita a Hemofarm vyhrály. Pak bude o postupujícím rozhodovat minitabulka těchto čtyř týmů, protože všechny budou mít stejně bodů. V této tabulce je na tom nejlépe Záhřeb, protože jako jediný vyhrál s jedním ze soupeřů (Cedevita) oba vzájemné zápasy. Variant je více než dost, tak se nechte do středečního večera v určitém napětí. 

 
Ladislav Sokolovský – krátce před odletem

Jen necelých 48 hodin po posledním zápase Adriatické ligy hrajete Český pohár v Opavě. S jakým cílem jedete do Podgorice?

Jedem s cílem zvítězit, co jiného. Povést se to nemusí, ale přeci nebudeme celý den cestovat, abychom to jen odehráli. Podgorica má letos velice dobrý celek a pokud se nám bude dařit…..

Je to další tým, kterému by porážka od nás mohla udělat čáru přes rozpočet postupu do FINAL4…

To je fakt. My budeme hrát proto, abychom vyhráli a ne proto, aby oni nepostoupili. Výhra by nás mohla posunout ještě výš v tabulce a to také není špatná vizitka týmu Nymburka.

Čím je Podgorica nebezpečná?

Hrají velice dobře v defenzívě, vyžívají se v nátlakové obraně a v útoku hrají kolektivně. Mají velice slušné hráče na pozici čtyři a pět, kteří dávají hodně bodů.

Proti nátlakové obraně je dobré nasadit rychlý protiútok….
Ano, ale rychlý protiútok se dá hrát, když ubráníme nebo doskočíme a získáme balón. Těžko se to hraje, když dostaneme koš…. Je potřeba ubránit a rychlý přechod do útoku bude snazší. 


Není to zaručené, ale některý z následujících linků by mohl streamovat náš dnešní zápas v Podgorici. TV záznam začíná až v půlnoci. 
http://www.talafizion.com/by-country/122-montenegro/209-tvcg-sat.html
http://com.online-television.ru/tv/serbia/2451-tvcg.html
mms://beotelmedia.beotel.net/tvcg

 
vloženo: 15.03.2011 02:21 / aktualizováno: 15.03.2011 17:26 / přečteno: 23661x
 
« Zpět

Kalendář

DOMAVENKUAKCE
PoÚtStČtSoNe
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930    
SPONZOŘI Facebook
ČEZ
STARLIFE
J&T BANKA
GEOSAN THETA
EPL COND
Velišek  - Podpěra
ADIDAS
LION SPORT
AUTOSALON LOUDA
CAR 4 WAY
Dr. MAX
Renomia
Zepris
VIS
Město Nymburk
Elektro Kutílek
Datonet
DP ComTel
Špára STK
Nota Bene
FALDO
Louda Reality
Crystal Bohemia
Wobenzym
Louda Alform
Inkospor
Barton
Jimsoft s.r.o.
C.L.P.A.
CASIA TOUR
hala
XXL
Hyundai
Molten
Česká televize
Kooperativa
AGEL
Pivovary Lobkowitz
ONDRÁŠOVKA
Redside
VALBEK
Rozehnal a Kuchař
ZENIT
SPORT
Finance Habitation
SUBTERRA
Sev.en EC
© 2010 - Copyright by ČEZ Basketbal Nymburk a.s. All rights reserved.