POSLEDNÍ POLABSKÝ SOUPEŘ (upraveno)

POSLEDNÍ POLABSKÝ SOUPEŘ (upraveno)

Ve středu nás čeká tým, který nás jako jediný dokázal v této sezoně porazit. Děčínu se to povedlo po dlouhých šesti letech v předsilvestrovkém večeru na domácí palubovce. Naše hráče bude hnát určitě kromě standardní motivace i touha odplaty za silvestrovské tréninky.


Tým trenéra Budínského se v nedávné době trápil, když prohrál tři zápasy za sebou. Především prohra v Opavě o 22 bodů se nečekala. Jenže v posledním zápase proti Prostějovu Děčín ukázal, že mu právem patří třetí místo. V souboji o bronzový stupínek porazil Orli rozdílem třídy.

 

  • Podrobnější informace o našem soupeři najdete zde
  • Názory trenéra Katzurina a Budínského před zápasem zde
  • O trenéru Budínském byl v loňském roce odvysílán příspěvek v pořadu Basketmanie a vy se na něj můžete podívat zde 
    (majitelé Windows Vista musí použít jiný prohlížeč než Internet Explorer 7.0, například FireFox)

O trenérově vášni pro jízdu na koloběžce, ke kterého ho přivedl bývalý masér týmu Petr Toncar už informovala Basketmanie, ale o tom, že trenér Budínský měl i tu odvahu skočit z letadla ví málokdo. Na snímku z archivu kouče (dole) vidíte Pavla Budínského a Příbram z výšky 1200 metrů. I když je Pavel milovníkem míčových sportů, věnuje se i potápění v moři a na Jesenické přehradě windsurfingu. Sám má zkušenosti s tenisem, který hrál v první až sedmé třídě. „Od malička jsem vedený ke sportu. Jsem typ člověka, který má rád pohyb,“ říká o sobě jičínský rodák a čerstvý pětatřicátník Pavel Budínský.

 
Za zmínku stojí, že v dresu Děčína hraje nejlepší trojkař české ligy. S 975 trojkami je to Pavel Miloš. Na první místo historických tabulek se dostal v zápase s Ostravou 22.11.08 a na druhé místo odsunul Petra Tremla (942 trojek).


Jak na sebe v Basketmanii prozradil Miroslav Soukup, můžete už sedm let v jeho jazyku nalézt piercing.  „To pro mě není žádná komplikace. Jen občas se mi zamotá žvýkačka nebo karamelka,“ poznamenal. Další piercing nelze při zápase shlédnout, protože ho na uchu kryje náplast. „Měl jsem piercing i v bradavce, ale toto místo se do basketu nehodí,“ vysvětlil. Na jeho bicepsu najdete vytetované rybí kostry, protože jeho znamení jsou ryby.

 

 
vloženo: 16.02.2009 00:00 / přečteno: 11573x
 
« Zpět

Kalendář

DOMAVENKUAKCE
PoÚtStČtSoNe
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
SPONZOŘI Facebook
ČEZ
STARLIFE
J&T BANKA
GEOSAN THETA
EPL COND
Velišek  - Podpěra
ADIDAS
LION SPORT
AUTOSALON LOUDA
CAR 4 WAY
Dr. MAX
Renomia
Zepris
VIS
Město Nymburk
Elektro Kutílek
Datonet
DP ComTel
Špára STK
Nota Bene
FALDO
Louda Reality
Crystal Bohemia
Wobenzym
Louda Alform
Inkospor
Barton
Jimsoft s.r.o.
C.L.P.A.
CASIA TOUR
hala
XXL
Hyundai
Molten
Česká televize
Kooperativa
AGEL
Pivovary Lobkowitz
ONDRÁŠOVKA
Redside
VALBEK
Rozehnal a Kuchař
ZENIT
SPORT
Finance Habitation
SUBTERRA
Sev.en EC
© 2010 - Copyright by ČEZ Basketbal Nymburk a.s. All rights reserved.