OSLAVÍME DNES 11. TITUL?

OSLAVÍME DNES 11. TITUL?

Basketbalový Nymburk má po čtyřech letech jedinečnou možnost získat mistrovský titul před vlastními fanoušky. Za stavu 2:0 na zápasy má proti Prostějovu finálový mečbol a vy byste si neměli nechat uniknout příležitost oslavit 11. triumf přímo se svými hráči.

Ještě ale není dobojováno a Nymburk bude vaši podporu v hledišti potřebovat. V cestě stojí houževnatý soupeř, který se nespokojí s rolí pouhého statisty v nymburských oslavách. Oba zápasy finále nabídly vyrovnaný poločas a za jistých okolností tu dnešní mečbol být nemusel.


Lehký nebude ani třetí zápas, protože ustát tlak, že večer má být vše hotové, nebude pro hráče jednoduché. „Poslední krok je nejtěžší. Všichni si myslí, že je hotovo, že hrajeme doma, kde jsme ještě větší favorité, než venku, že všechno hraje pro nás. Jenže ještě není konec. Tohle musí naši hráči pochopit,“ varoval kouč Kestutis Kemzura.


Z hráčů je ale cítit odhodlání nic nepodcenit, splnit roli favorita a ukončit dlouhou a náročnou sezonu, v níž opět bojovali na třech frontách. „Je to tak, chci to vyhrát a jet domů za rodinou,“ řekl na rovinu Tre Simmons.


„Všechno je to o našem soustředění a motivaci. Musíme být neustále maximálně pozorní a neztrácet koncentraci, jak se nám so stalo v prvních dvou čtvrtinách obou finálových zápasů,“ řekl Vlado Ilievski a zároveň přiznal kredit soupeři. „Prostějov je velmi dobrý tým a i bez Radka Nečase ukázal velké srdce. Bojují až do konce a za to jim patří dík.“


Pro vás pro fanoušky je na dnešek vše nachystáno. Pivo a limonáda zdarma, stejně tak balónky s logem klubu a fandící tleskátka. Kdo bude mít štěstí, odnese si dres ze zbylých sad, které hráči hodí do hlediště. Nebudou chybět cheerleaders, kteří vám v případě zájmu pomalují obličej. Hymnu před zápase zazpívá nymburský pěvecký sbor Hlásek. O vaši zábavu se před zápasem před halou postará show Rádia Blaník. Koupit a podepsat od hráčů si budete moci i knihu Za zlatou oponou. Moderátory večera budou Libor Bouček s Mirkem Paskovským.


Ale to všechno už určitě víte. Samotný zápas začne ve Sportovním centru ve 20.00, ale tentokrát se vyplatí přijít dřív. Když vše dobře dopadne, jak doufáme, užijete si s námi skvělou mistrovskou párty.

 
vloženo: 28.05.2014 07:00 / přečteno: 8842x
 
« Zpět
SPONZOŘI Facebook
ČEZ
STARLIFE
J&T BANKA
GEOSAN THETA
EPL COND
Velišek  - Podpěra
ADIDAS
LION SPORT
AUTOSALON LOUDA
CAR 4 WAY
Dr. MAX
Renomia
Zepris
VIS
Město Nymburk
Elektro Kutílek
Datonet
DP ComTel
Špára STK
Nota Bene
FALDO
Louda Reality
Crystal Bohemia
Wobenzym
Louda Alform
Inkospor
Barton
Jimsoft s.r.o.
C.L.P.A.
CASIA TOUR
hala
XXL
Hyundai
Molten
Česká televize
Kooperativa
AGEL
Pivovary Lobkowitz
ONDRÁŠOVKA
Redside
VALBEK
Rozehnal a Kuchař
ZENIT
SPORT
Finance Habitation
SUBTERRA
Sev.en EC
© 2010 - Copyright by ČEZ Basketbal Nymburk a.s. All rights reserved.