V NEDĚLI V PROSTĚJOVĚ

V NEDĚLI V PROSTĚJOVĚ

V neděli od 17:00 sehraje Nymburk reprízu posledních pěti finále NBL. Ke svému třetímu zápasu v domácí soutěži v této sezoně odjede do Prostějova, kde se utká s místními Orli.

Hráči Arieté Prostějov měli ve středu volnou, takže do zápasu vstoupí odpočatí. Nezvykle dlouhou herní pauzu měl i Nymburk. Ten sice v úterý sehrál těžké utkání s Oldenburgem, ale i pět dní v kuse bez zápasu měl tým Kestutise Kemzury naposledy po návratu z euroligové kvalifikace.


Litevský kouč má v plánu opět využívat hlavně ty hráče, kteří v evropských soutěžích nesbírají tolik minut. „Dostanou příležitost. Po několika denní pauze nás opět čeká náročný program a potřebujeme rozložit síly,“ předeslal trenér Kemzura před cestou do Prostějova. Stejná strategie mu vyšla i před Oldenburgem, když do Svitav některé nejvytěžovanější hráče ani nevzal a dal jim volno.


Prostějov je zatím na třetím místě ligové tabulky s pěti výhrami a dvěma porážkami. Prohrál v Pardubicích a ve Svitavách, doma je zatím stoprocentní po výhrách nad Ostravou, Děčínem, Jindřichovým Hradcem a USK Praha. Jednu výhru venku zaznamenal tým Zbyňka Cholevy v Brně. „Důležité bude chytit začátek. Pokud budeme držet vyrovnané skóre, může to být hodně zajímavé,“ řekl prostějovský trenér na klubovém webu.

 
vloženo: 25.10.2014 20:31 / přečteno: 9158x
 
« Zpět
SPONZOŘI Facebook
ČEZ
STARLIFE
J&T BANKA
GEOSAN THETA
EPL COND
Velišek  - Podpěra
ADIDAS
LION SPORT
AUTOSALON LOUDA
CAR 4 WAY
Dr. MAX
Renomia
Zepris
VIS
Město Nymburk
Elektro Kutílek
Datonet
DP ComTel
Špára STK
Nota Bene
FALDO
Louda Reality
Crystal Bohemia
Wobenzym
Louda Alform
Inkospor
Barton
Jimsoft s.r.o.
C.L.P.A.
CASIA TOUR
hala
XXL
Hyundai
Molten
Česká televize
Kooperativa
AGEL
Pivovary Lobkowitz
ONDRÁŠOVKA
Redside
VALBEK
Rozehnal a Kuchař
ZENIT
SPORT
Finance Habitation
SUBTERRA
Sev.en EC
© 2010 - Copyright by ČEZ Basketbal Nymburk a.s. All rights reserved.