JISKŘIVÁ SÉRIE S BEKSOU ZAČÍNÁ

JISKŘIVÁ SÉRIE S BEKSOU ZAČÍNÁ

Basketbalisté Nymburka vstoupí ve středu v 18.30 do semifinálové série play off Kooperativa NBL. Jako vítěz základní části ve Sportovním centru přivítají svého jediného přemožitele BK JIP Pardubice. Kromě očekávané početné svity fanoušků s nimi přijede i někdejší hvězda Nymburka Radek Nečas. Na prestižní souboj je tak zaděláno.

Radek byl letos již počtvrté v kariéře právem vyhlášen Nejlepším obráncem soutěže, což jen potvrdil v prvním zápase proti Nymburku loni v listopadu. Především on byl hlavní příčinou jediné nymburské porážky v této sezoně na domácí scéně. Od té doby Beksa ještě posílila. Přišel Američan Lamb Autrey, který je sám schopný rozhodovat zápasy, a tak se až pátý tým po základní části dostal v play off mezi elitní čtyřku.


„Nechceme se připravovat na jednotlivce, ale tyhle dva je asi potřeba zmínit. Zvlášť když víme, jak se Radek umí na zápasy proti nám vyhecovat,“ řekl kouč Nymburka Ronen Ginzburg směrem ke svému bývalému svěřenci, se kterým jako trenér reprezentace stále spolupracuje. I to jen přidává na pikantnosti nadcházející série. Nečas se v národním týmu stará jako jeho vedoucí o servis i svým nymburským kamarádům – reprezentantům, nyní protihráčům.


Nymburský kouč již nechce z loňské prohry v Pardubicích nic velkého vyvozovat. „Už uteklo hodně času. Oba týmy jsou v jiné situaci a dost se toho za tu dobu změnilo. Pardubice nejen v tomto zápase ukázaly, jak jsou dobrý tým. Máme k nim respekt, ale chceme začít agresivně, hrát svou hru a těžit z toho, co umíme nejlépe. Očekávám, že zápasy budou mít velký náboj,“ zakončil své úvahy před semifinále Ronen Ginzburg.

 
vloženo: 25.04.2016 16:20 / přečteno: 7953x
 
« Zpět
SPONZOŘI Facebook
ČEZ
STARLIFE
J&T BANKA
GEOSAN THETA
EPL COND
Velišek  - Podpěra
ADIDAS
LION SPORT
AUTOSALON LOUDA
CAR 4 WAY
Dr. MAX
Renomia
Zepris
VIS
Město Nymburk
Elektro Kutílek
Datonet
DP ComTel
Špára STK
Nota Bene
FALDO
Louda Reality
Crystal Bohemia
Wobenzym
Louda Alform
Inkospor
Barton
Jimsoft s.r.o.
C.L.P.A.
CASIA TOUR
hala
XXL
Hyundai
Molten
Česká televize
Kooperativa
AGEL
Pivovary Lobkowitz
ONDRÁŠOVKA
Redside
VALBEK
Rozehnal a Kuchař
ZENIT
SPORT
Finance Habitation
SUBTERRA
Sev.en EC
© 2010 - Copyright by ČEZ Basketbal Nymburk a.s. All rights reserved.