LAST 32 NEBUDE BEZ NYMBURKA!

LAST 32 NEBUDE BEZ NYMBURKA!

Nymburk si díky dvěma vítězstvími v 9. a 10.kole a při současné dnešní porážce Le Mans na palubovce Oostende vybojoval postup do další části Eurocupu. Utká se s Chimki MO, Maccabi Haifa a Montepaschi Siena.

V dalším pokračování čeká na Nymburk vítěz skupiny E Chimki Moskevská oblast, který první částí Eurocupu prošel pouze s jednou porážkou a to překvapivě hned v prvním kole doma od rumunského týmu z Ploješti. Ve VTB lize je Chimki jediným týmem bez porážky, když si v posledním kole poradil i s městským rivalem CSKA Moskva.

 

Druhým soupeřem je aktuálně čtvrtý tým izraelské ligy Maccabi Bazan Haifa, který je však úřadujícím mistrem Izraele, když ve finálovém souboji ligy porazil domácího hegemona Maccabi Tel Aviv 86:79. V letošním ročníku Eurocupu má bilanci 6/4, když dvě prohry inkasoval od absolutního lídra UNICS Kazaň (nikdo jiný nemá v EC bilanci 10/0) a další dvě prohry si připsal v posledních dvou kolech od Banvitu a doma od Kalevu Tallinn.

 

Třetím soupeřem bude pátý tým ze skupiny C Euroligy. Před posledním kolem byla situace na třetím až šestém místě vyrovnaná. Aktuální pořadí po 9.kole bylo: Unicaja Malaga, Bayern Mnichov, Montepasci Siena a Stelmet Zielona Gora a mohlo se v desátém kole promíchat tolika různými způsoby, že z uvedených týmů mohl být Nymburku soupeřem kterýkoliv z nich. Dnes je už vše jasné. Zielona Gora prohrála s Olympiakosem a zůstala šestá, Siena prohrála s Malagou a ani jejich pořadí se neměnila. Na pátek zbývá zápas Bayernu s Galatasarayem, ale i v případě prohry Bayernu zůstane Černý Petr 5.místa Italům kvůli horšímu vzájemného skóre Siena - Bayern (o jediný bod!!).  

 
vloženo: 20.12.2013 01:16 / přečteno: 9804x
 
« Zpět

Kalendář

DOMAVENKUAKCE
PoÚtStČtSoNe
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31      
SPONZOŘI Facebook
ČEZ
STARLIFE
J&T BANKA
GEOSAN THETA
EPL COND
Velišek  - Podpěra
ADIDAS
LION SPORT
AUTOSALON LOUDA
CAR 4 WAY
Dr. MAX
Renomia
Zepris
VIS
Město Nymburk
Elektro Kutílek
Datonet
DP ComTel
Špára STK
Nota Bene
FALDO
Louda Reality
Crystal Bohemia
Wobenzym
Louda Alform
Inkospor
Barton
Jimsoft s.r.o.
C.L.P.A.
CASIA TOUR
hala
XXL
Hyundai
Molten
Česká televize
Kooperativa
AGEL
Pivovary Lobkowitz
ONDRÁŠOVKA
Redside
VALBEK
Rozehnal a Kuchař
ZENIT
SPORT
Finance Habitation
SUBTERRA
Sev.en EC
© 2010 - Copyright by ČEZ Basketbal Nymburk a.s. All rights reserved.