ZNÁME SOUPEŘE V EUROCUPU

ZNÁME SOUPEŘE V EUROCUPU


ČEZ Basketball Nymburk zná své soupeře v základní skupině Eurocupu. A stejně jako minulou sezonu se čeští fanoušci mohou těšit na zvučná jména spojená s velkou kvalitou. Los v Barceloně přiřadil do skupiny C českému zástupci týmy Baloncesto Seville, Virtus Roma, Belgacom Spirou Charleroi, SLUC Nancy a Ewe Baskets Oldenburg.

Již s předstihem bylo určeno, že Nymburk bude součástí Západní konference a vyhne se tak týmům, se kterými se poměří ve VTB lize. Pro zápasy Eurocupu tak bude cestovat na opačnou stranu Evropy. Navštíví Španělsko (Sevilla), Itálii (Řím), Belgii (Charleroi), Francii (Nancy) a Německo (Oldenburg).


„Z naší konference je to asi nejsilnější skupina. Důležité je, že bude pro fanoušky velmi atraktivní. Jako každým rokem jsme nečekali jednoduchý los, zvlášť letos, kdy se zúžil počet účastníků. Bylo dané předem, že všechny skupiny nabídnou velkou kvalitu soupeřů,“ uvedl z Barcelony zástupce klubu na losování Ondřej Šimeček.


„Z našeho pohledu bylo důležité, že se nám podařilo vyjednat naše zařazení do Západní konference. To naším fanouškům zaručuje skvělou podívanou a tím pádem budou moci v obou mezinárodních soutěžích shlédnout průřez celým evropským basketbalem,“ vzkázal z Barcelony Ondřej Šimeček.


Z každé ze šesti základních skupin postoupí dál čtyři týmy. Následující fázi LAST 32 doplní v osmi skupinách po čtyřech týmech osm klubů vypadnuvších z Euroligy. Své působení v druhé nejprestižnější pohárové soutěží Evropy zahájí Nymburk 15. října. Konkrétní harmonogram zápasů si zástupci klubů vyjednají na setkání v Barceloně.

 
vloženo: 29.09.2014 12:59 / přečteno: 9558x
 
« Zpět
SPONZOŘI Facebook
ČEZ
STARLIFE
J&T BANKA
GEOSAN THETA
EPL COND
Velišek  - Podpěra
ADIDAS
LION SPORT
AUTOSALON LOUDA
CAR 4 WAY
Dr. MAX
Renomia
Zepris
VIS
Město Nymburk
Elektro Kutílek
Datonet
DP ComTel
Špára STK
Nota Bene
FALDO
Louda Reality
Crystal Bohemia
Wobenzym
Louda Alform
Inkospor
Barton
Jimsoft s.r.o.
C.L.P.A.
CASIA TOUR
hala
XXL
Hyundai
Molten
Česká televize
Kooperativa
AGEL
Pivovary Lobkowitz
ONDRÁŠOVKA
Redside
VALBEK
Rozehnal a Kuchař
ZENIT
SPORT
Finance Habitation
SUBTERRA
Sev.en EC
© 2010 - Copyright by ČEZ Basketbal Nymburk a.s. All rights reserved.