CESTA SE KOMPLIKUJE

CESTA SE KOMPLIKUJE

Cesta do řecké Soluně se komplikuje. Naši hráči uvízli v Athénách a zatím se neví, jak a zda vůbec budou dále v cestě pokračovat.

Jediné, co šlo včera podle plánu, byl odjezd autobusem z Nymburka a cesta do Prahy na letiště. První zpoždění nastalo už při cestě do Athén, kde se přestupuje. Letadlo na cestě do Prahy nabralo zpoždění asi hodinu a tím se zdrželo i na cestě zpátky. Už v ten okamžik se trenér Ginzburg bál, zda stihnout předzápasový trénink, protože to vypadalo, že v Athénách nestihnout návazný spoj a budou muset letět o hodinu později. V té době nikdo netušil, že přijít pozdě na tréninku by byla jen kapka v moři problémů, které na ně budou v řecké metropoli čekat.
 Athény - letiště

Po příletu do Athén bylo jasné, že komplikace budou většího rázu. Už jen tím, že letištní hala byla plná k prasknutí a stovky lidí stály ve frontě u přepážek. Všichni chtěli nějak svou situaci řešit, ať už je to ubytování v Athénách nebo cesta dál ve směru své destinace. Proč se vlastně neletělo dál? Vysvětlení podal na svém facebookovém profilu Jirka Welsch přesně: „Zaseknout se v Řecku kvůli sněhový vánici, je to poslední, co bych čekal.“ Ano je to tak. V Soluni sněží a sněží a dneska sněžit bude i nadále. Podle místních zpravodajských serverů ve městě kolabuje doprava,… to by se dalo čekat, víte, jak to vypadá v Praze, když napadne 15 cm sněhu. Jenže navíc jsou problémy se zásobováním vodou a plynem. A protože v Řecku je hodně plynových elektráren, jsou problémy i s dodávkou elektřiny. Autobusům, jejich systém otevírání dveří je limitován teplotou -5 stupňů nejdou otevírat dveře a více než 60 autobusů městské dopravy vůbec nevyjelo a ty další musí častěji zajíždět do garáží, aby se „ohřály“. V úterý byly v Soluni zavřeny všechny základní a střední školy a nakonec i university.

 

Vraťme se k naší výpravě, kterou jsme „opustili“ v athénské letištní hale. Noc v hale strávit nemuseli, ale uchýlili se do hotelu u letiště. Ráno moudřejší večera, tak uvidíme, jak bude jejich cesta pokračovat.  Zda se vůbec bude zápas hrát, zatím nevíme…

 

Aktuální informace se budeme snažit přinášet na facebookovém profilu.

 
Athény - letiště
 
 
vloženo: 11.01.2017 05:49 / přečteno: 8062x
 
« Zpět
SPONZOŘI Facebook
ČEZ
STARLIFE
J&T BANKA
GEOSAN THETA
EPL COND
Velišek  - Podpěra
ADIDAS
LION SPORT
AUTOSALON LOUDA
CAR 4 WAY
Dr. MAX
Renomia
Zepris
VIS
Město Nymburk
Elektro Kutílek
Datonet
DP ComTel
Špára STK
Nota Bene
FALDO
Louda Reality
Crystal Bohemia
Wobenzym
Louda Alform
Inkospor
Barton
Jimsoft s.r.o.
C.L.P.A.
CASIA TOUR
hala
XXL
Hyundai
Molten
Česká televize
Kooperativa
AGEL
Pivovary Lobkowitz
ONDRÁŠOVKA
Redside
VALBEK
Rozehnal a Kuchař
ZENIT
SPORT
Finance Habitation
SUBTERRA
Sev.en EC
© 2010 - Copyright by ČEZ Basketbal Nymburk a.s. All rights reserved.