PRVNÍ DOMÁCÍ EUROCUPOVÝ ZÁPAS SE BLÍŽÍ

PRVNÍ DOMÁCÍ EUROCUPOVÝ ZÁPAS SE BLÍŽÍ

Už jen 80 hodin nás dělí od prvního domácího zápasu Eurocupu. Prvním soupeřem bude lotyšský mistr BK Ventspils. Družstvo z pobaltských republik sice první zápas doma s Bambergem prohrálo drtivým rozdílem 62:85, ale to vůbec nic neznamená. Každý zápas se začíná od stavu 0:0. My se můžeme opřít o výhodu domácího prostředí, které, jak všichni doufají, bude bouřlivé jako vždy.  

Napříč celým týmem od hráčů, přes trenéra až k celému realizačnímu týmu se mluví o podpoře z hlediště. "Chtěl bych vzkázat všem našim fanouškům a všem fanouškům dobrého basketu, aby nás přišli podpořit. Zkušenost v minulých sezónách nás naučila, že čím více fanoušků, tím lépe se nám hraje. Davy v ochozech nás opravdu dovedou nabudit a hnát dopředu. Pro nás je hodně důležité, aby přišlo co nejvíce lidí, hrajeme přeci pro ně!," vzkázal v předzápasovém rozhovoru trenér Muli Katzurin. "Chceme do Pardubic přivést soupeře z TOP16, ale bez divácké podpory by to bylo velmi těžké," doplnil ještě jeden rozměr generální manažer klubu Rudolf Šimeček. 
Vyzýváme proto všechny své fanoušky a fanoušky basketbalu k maximální podpoře. Vstupenky jsou k dostání jednak v předprodejích, a to i na atraktivní místa, ale budou určitě k dispozici i v den zápasu přímo v ČEZ Areně Pardubice. Zápas začíná v 18:00 hodin a fanoušci cestující z Prahy, Kolína, Nymburka i Přelouče budou moci využít přepravu vlaky ČD zdarma. 
Aby atmosféra byla ještě bouřlivější, mohou si nymburští fanoušci vyzvednout při sobotním utkání s Kolínem ve FanShopu zdarma oblíbené trumpetky na podporu našeho týmu v Eurocupu. Pro dříve příchozí budou další k dispozici před utkání v Pardubicích. 

 
vloženo: 27.11.2009 10:01 / přečteno: 13562x
 
« Zpět

Kalendář

DOMAVENKUAKCE
PoÚtStČtSoNe
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30      
SPONZOŘI Facebook
ČEZ
STARLIFE
J&T BANKA
GEOSAN THETA
EPL COND
Velišek  - Podpěra
ADIDAS
LION SPORT
AUTOSALON LOUDA
CAR 4 WAY
Dr. MAX
Renomia
Zepris
VIS
Město Nymburk
Elektro Kutílek
Datonet
DP ComTel
Špára STK
Nota Bene
FALDO
Louda Reality
Crystal Bohemia
Wobenzym
Louda Alform
Inkospor
Barton
Jimsoft s.r.o.
C.L.P.A.
CASIA TOUR
hala
XXL
Hyundai
Molten
Česká televize
Kooperativa
AGEL
Pivovary Lobkowitz
ONDRÁŠOVKA
Redside
VALBEK
Rozehnal a Kuchař
ZENIT
SPORT
Finance Habitation
SUBTERRA
Sev.en EC
© 2010 - Copyright by ČEZ Basketbal Nymburk a.s. All rights reserved.