AKTUÁLNĚ Z VRŠACU

AKTUÁLNĚ Z VRŠACU

On-line zpravodajství v Vršacu, včetně statistik po jednotlivých čtvrtinách. 

Po první minutě vedeme 5:0 a po dalším faulu na Aleše Chána si bere domácí trenér oddechový čas. Body zatím přibývají rychleji než čas. V 6.minutě však bohužel prohráváme 18:19, to když Mačvan dopíchl neúspěšnou střelu Abdul Hamida. Po time outu se sedmi body prezentoval Afik Nissim (dvě dvojky a trojka). Trenér domácích musí teď řešit nepříjemnost. Pod naším košem špatně došlápl Abdul Hamid a musel střídat. Zdá se, že si zatím obrany vybírají dovolenou. Stav po první čtvrtině je 27:26 pro domácí, když jsme po útočném faulu Pavla Slezáka neubránili poslední útok domácích. Na obou stranách dominují podkošoví hráči. Na naší straně Aleš Chán (10 bodů) na straně domácích Jordan (13 bodů), přičemž skoro všechny koše dal smečí. Zatím se zdá obrana na Mačvana dobrá, má na svém kontě jen 3 body.    
Obrázek
větší obrázek kliknutím
Na úvod druhé čtvrtiny se trojkami chytli Slezák a Lenzly a dokázali jsme vyrovnat na 32:32. Bohužel začíná vystrkovat růžky Mačvan - dal čtyři  body a získal faul. Neno si bere oddechový čas. 15.minuta - hodně střílíme z dálky, ale chytly se jen dvě vzpomínané trojky. Zpod koše jsme zatím stříleli jen jednou. V 17.minutě se na hřiště vrátil Chán a Nissim a Afik se hned šesti body zapsal do listiny střelců - už má na svém kontě 14 bodů. Pozor Afik další trojka a vedeme 43:42. Neno v závěru druhé čtvrtiny střídá hráče házenkářským způsobem do obrany i útoku. Afik vyslal sice poslední střelu příliš brzy, ale následný útok domácích jsme ubránili. Stav po dvaceti minutách je 45:44 pro nás. 
Obrázek
Druhý poločas jsme zahájili Alešovým košem a Borisovovou ztrátou. Po Alešovi se trefili ještě Koch a po zisku míče Pumprla (51:44). Na začátku druhého poločasu zase řádí Pampi - čtyři body, zisk, útočný doskok. Jen tak dál. Na naši šňůru 8:2 nemůže domácí trenér reagovat jinak než time outem. Adam Koch si bohužel udělal čtvrtý faul a střídá ho Šutys. Čtyři fauly má i Simmons, ale na place zůstává. Aleš Chán - dva body - vedeme o devět 57:48. Bohužel neomylný Jordan opět smečuje a vzhledem k tomu, že jsme se dopustili v posledních dvou minutách i dvou ztrát, bere si náš trenér oddechový čas (53:57). Během time outu jsme vystřídali, Lenzly nahradil Simmonse a hned se uvedl trojkou. Ve třetí čtvrtině je to trochu jako na houpačce. Po skvělých úsecích vyrábíme zbytečné chyby v obraně i útoku. Stále si ale udržujeme náskok kolem devíti bodů. Ve 28.minutě si zasmečoval i Aleš a poprvé v utkání se rozdíl ve skóre přehoupl do dvouciferné hodnoty (55:66). Teď Pampi potrestal Pavkovičovu ztráty dvěma body. Po time outu jsme nastoupili na soupeře s kvalitní obranou, v útoku jsme hráli s rozumem a třináctibodové vedení je velice příjemné. 
Obrázek
Do čtvrté čtvrtiny jsme nastoupili příliš razantně. Dopustili jsme se několika faulů a dva ztrát. Soupeř toho využil a snížil na devět bodů. Oba dva týmy posunuly skóre dvěma trojkami, ale domácí začínají zle dotírat. Po koši s faulem Mačvana (po útočném doskoku) se Hemofarm přiblížil už na 4 body (67:71). Atmosféra houstne, Afik musí střídat kvůli krvavému zranění (rozseknuté levé obočí) a Marko Sutalo šesti body obrací skóre ve prospěch domácích (73:71). Prvních pět minut čtvrté čtvrtiny jsme prohráli 18:3. Lenzly vyrovnal, ale Chánův faul posílá Savoviče na čáru trestných hodů. Proměnil jen jeden (74:73). Mohli jsme jít do vedení, ale Adam neproměnil ani jednu šestku. Mačvan se neustále cpe ke koši a jen těžko se ho brání čistě. Ovšem proměňuje jen jednu šestku a na druhé straně vyrovnává Sokol (75:75). Do konce čtvrté čtvrtiny zbývají 4 minuty. Koš s faulem Aleše Chána nás na chviličku posunul do vedení. Pavkovič je proti, ale Lenzly už ve 38.minutě mění vedení v zápase (79:80). Domácí trenér, který má ještě k dispozici dostatek oddechových časů si o jeden požádal. Ještě na doplnění - Afik se stehy na obočí už hraje. Právě po jeho průniku doskočil v útoku Simmons a dal dva body (79:83). Po chvilce ještě získal míč! ale Lenzly ho zase ztratil. Škoda. Savović košem s faulem vyrovnává. Je to opět dramatická koncovka. Simmons - vedeme (82:84). Nemůže následovat nic jiného než time out domácích. Pavkovič jde střílet trestné hody, dal oba a je vyrovnáno 84:84. Borisov fauluje Afika. Snad dá obě. Nedal, dal jen jednu. Lenzy fauluje Pavkoviče, ten má pevné nervy a bohužel jeho šestky rozhodly. 
Obrázek

Pokud jste nám drželi palce, děkujeme. Porážka o jeden bod je vždy nepříjemná, přesvědčit se o tom mohla nedávno Cibona, ale svět se točí dál. 
 
vloženo: 20.11.2010 17:00 / aktualizováno: 20.11.2010 18:43 / přečteno: 13206x
 
« Zpět

Kalendář

DOMAVENKUAKCE
PoÚtStČtSoNe
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
SPONZOŘI Facebook
ČEZ
STARLIFE
J&T BANKA
GEOSAN THETA
EPL COND
Velišek  - Podpěra
ADIDAS
LION SPORT
AUTOSALON LOUDA
CAR 4 WAY
Dr. MAX
Renomia
Zepris
VIS
Město Nymburk
Elektro Kutílek
Datonet
DP ComTel
Špára STK
Nota Bene
FALDO
Louda Reality
Crystal Bohemia
Wobenzym
Louda Alform
Inkospor
Barton
Jimsoft s.r.o.
C.L.P.A.
CASIA TOUR
hala
XXL
Hyundai
Molten
Česká televize
Kooperativa
AGEL
Pivovary Lobkowitz
ONDRÁŠOVKA
Redside
VALBEK
Rozehnal a Kuchař
ZENIT
SPORT
Finance Habitation
SUBTERRA
Sev.en EC
© 2010 - Copyright by ČEZ Basketbal Nymburk a.s. All rights reserved.