V PETROHRADU MŮŽEME VYHRÁT

V PETROHRADU MŮŽEME VYHRÁT

Po vítězství nad Cantú v Eurocupu zůstala v týmu bojovná nálada. Hráči cítí, že pokud předvedou stejný výkon i ve VTB lize Petrohradu, mají velkou šanci zvítězit. Všichni cítí, že výhra je po pěti porážkách v řadě v této soutěži už hodně potřeba. Navíc Spartak je konkurent v boji o play off.

„Čeká nás tým, který hraje mnohem lépe doma než venku a má stejné skóre jako my. Je to jeden z těch týmů, které potřebujeme dostat v tabulce pod sebe, pokud chceme ve VTB lize postoupit do play off, takže je to náš přímý konkurent. Navíc jsme v soutěži dlouho nevyhráli, takže se bychom potřebovali dostat ne nějaké lepší umístění, aby to před Vánocemi vypadalo líp. Potřebujeme hodně omezit, nebo nejlépe úplně vynechat naše obvyklé herní výpadky a pak budeme mít velkou šanci tady vyhrát,“ uvedl Vojtěch Hruban.


Dylan Page se jako letní posila konečně zabydlel v novém týmu a v posledních zápasech se prezentuje jako jedna z hlavních posil. Pravidelně potvrzuje svou pověst střelce z delších vzdáleností a postupně přidává i něco navíc. Proti Cantú například nájezd do koše a nekompromisní smeč.


„Jsem mnohem víc střelec, ale když se ukázala příležitost jít do koše a zarazit míč do obroučky, udělal jsem to. Cítil jsem, že to v tu chvíli tým potřebuje. Možná to teď budu dělat častěji, když se vám to tak líbilo,“ smál se a pak se vrátil k nadcházejícímu souboji.


„Je to pro nás hodně důležitý zápas. Oba týmy jsou na konci tabulky a potřebují vyhrát, ale my víc, protože máme ve VTB lize vyšší ambice. Zatím nejsme nijak úspěšní, prohráli jsme posledních pět zápasů, některé velmi těsně až v závěru. Utkání v Petrohradu je dobrá příležitost, jak to zlomit. Proti Cantú jsme si něco dokázali a i když je každý zápas jiný, tak pokud předvedeme stejně kvalitní výkon, můžeme vyhrát,“ dodal Dylan.


S ním souhlasí další Američan v týmu Nymburka a další velká opora týmu. „Čeká nás po Eurocupu další velký zápas. Potřebujeme být opět co nejlépe připravení. Posledních několik zápasu jsme odehráli dobře. Přestože jsme prohráli s Kazaní, zahráli jsme slušný druhý poločas, hráli jsme skvěle proti Cantú… Teď potřebujeme tuto výkonnost udržet a zůstat konzistentní i proti Petrohradu. Pak budeme mít dobrou šanci zvítězit. Za sebe můžu říct, že udělám maximum pro úspěch,“ vzkázal Tre Simmons.

 
 
vloženo: 15.12.2013 10:09 / přečteno: 7752x
 
« Zpět

Kalendář

DOMAVENKUAKCE
PoÚtStČtSoNe
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031     
SPONZOŘI Facebook
ČEZ
STARLIFE
J&T BANKA
GEOSAN THETA
EPL COND
Velišek  - Podpěra
ADIDAS
LION SPORT
AUTOSALON LOUDA
CAR 4 WAY
Dr. MAX
Renomia
Zepris
VIS
Město Nymburk
Elektro Kutílek
Datonet
DP ComTel
Špára STK
Nota Bene
FALDO
Louda Reality
Crystal Bohemia
Wobenzym
Louda Alform
Inkospor
Barton
Jimsoft s.r.o.
C.L.P.A.
CASIA TOUR
hala
XXL
Hyundai
Molten
Česká televize
Kooperativa
AGEL
Pivovary Lobkowitz
ONDRÁŠOVKA
Redside
VALBEK
Rozehnal a Kuchař
ZENIT
SPORT
Finance Habitation
SUBTERRA
Sev.en EC
© 2010 - Copyright by ČEZ Basketbal Nymburk a.s. All rights reserved.