V NEDĚLI SE SILNÝM DONĚCKEM

V NEDĚLI SE SILNÝM DONĚCKEM

Po výhře nad Kalevem čeká Nymburk v domácím prostředí už druhý domácí zápas VTB ligy v tomto roce. Do Sportovního centra přijede v neděli ukrajinský Doněck, třetí tým tabulky skupiny A, kterému má tým trenéra Kestutise Kemzury co oplácet.

První vzájemný zápas v této sezoně prohrál Nymburk v říjnu na Ukrajině o šest bodů. Teď by měl Doněcku porážku vrátit. Domácí budou v tomto zápase balancovat na hraně. Případná výhra by hodně posílila sebevědomí a hlavně šance na play off. Porážka by v obou ohledech znamenala pravý opak.


„První krok už jsme udělali s Kalevem, když jsme se odlepili z posledního místa v tabulce. Teď nás čeká další, který musíme udělat, abychom pokračovali v cestě nahoru. Nebude to jednoduché, čeká nás hodně těžký zápas“ ví dobře trenér Kemzura, který letos nečekal Doněck tak vysoko.


„Možná se mnou někdo nebude souhlasit, ale jeho výkony v této sezoně jsou pro mě překvapením. Nemají v kádru tak velká jména, ale mají zkušené hráče a daří se jim vyhrávat nejen doma, ale i venku.“


Kouč bude své hráče upozorňovat hlavně na nebezpečí hrozící od tří Američanů. Těmi jsou forwardi Marco Killingsworth a Ben McCauley a křídlo Bernard King. „Klíč k výhře bude jako vždy v obraně a v doskakování pod vlastním košem, aby měl soupeř v útoku co nejméně druhých šancí,“ zmínil Kemzura."


Utkání ve Sportovním centru v Nymburce se hraje v neděli od 17:00

 
vloženo: 11.01.2014 17:16 / přečteno: 7295x
 
« Zpět

Kalendář

DOMAVENKUAKCE
PoÚtStČtSoNe
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031    
SPONZOŘI Facebook
ČEZ
STARLIFE
J&T BANKA
GEOSAN THETA
EPL COND
Velišek  - Podpěra
ADIDAS
LION SPORT
AUTOSALON LOUDA
CAR 4 WAY
Dr. MAX
Renomia
Zepris
VIS
Město Nymburk
Elektro Kutílek
Datonet
DP ComTel
Špára STK
Nota Bene
FALDO
Louda Reality
Crystal Bohemia
Wobenzym
Louda Alform
Inkospor
Barton
Jimsoft s.r.o.
C.L.P.A.
CASIA TOUR
hala
XXL
Hyundai
Molten
Česká televize
Kooperativa
AGEL
Pivovary Lobkowitz
ONDRÁŠOVKA
Redside
VALBEK
Rozehnal a Kuchař
ZENIT
SPORT
Finance Habitation
SUBTERRA
Sev.en EC
© 2010 - Copyright by ČEZ Basketbal Nymburk a.s. All rights reserved.