NOMINACE PRO CHASSONA

NOMINACE PRO CHASSONA

Chasson Randle je v nominaci na individuální ocenění VTB ligy. Vedení soutěže ho zařadilo mezi pět hráčů, z nichž bude vybírat Nejlepšího mladého hráče sezony 2015/2016.

Jako každý rok VTB liga předá na konci sezony individuální ocenění. Nyní začala zveřejňovat nominace. Jako první přišla na řadu kategorie Nejlepší mladý hráč, která je určena pro basketbalisty ročníku 1993 a mladší. Do závěrečné pětice vybrala i zástupce Nymburka, který se letos poprvé probojoval do play off.


„Mladý Američan úspěšně zapadl do systému Nymburka. Přestože zatím nemá jistou střelbu a limituje ho nedostatek tvůrčích schopností, usadil se pevně v nymburské rotaci. Hlavní kouč Ronen Ginzburg v něm odhalil a využívá to nejlepší: rychlost, agresivitu a soutěživost. Randle vynikal zejména proti nejsilnějším soupeřům. Svá nejlepší vystoupení předvedl proti CSKA Moskva a Saratovu, kterým nastřílel 25, resp. 28 bodů. Před dvěma byl považován za jednoho z nejlepších guardů NCAA a teď začíná naplňovat očekávání,“ píše se na webu VTB ligy v odůvodnění Chassonovy nominace.


Mladý střelec loni absolvoval Stanford University, odkud si ho Nymburk vytáhl k jeho prvnímu profesionálnímu angažmá. Chasson pak ve 27 dosavadních zápasech VTB ligy posbíral průměry 21 minut, 11,5 bodu, 2,3 doskoku, 1,9 přihrávky a 8,6 bodu za efektivitu.


O cenu pro Nejlepšího mladého hráče sezony spolu s ním bojují forward Janis Berzinš z VEF Riga, guard Denis Zacharov z Jeniseje Krasnojarsk, Artěm Klimenko, pivot Avtodoru Saratov, a Vladislav Stratěljev, křídlo Vity Tbilisi.

 
vloženo: 07.04.2016 13:15 / přečteno: 8061x
 
« Zpět
SPONZOŘI Facebook
ČEZ
STARLIFE
J&T BANKA
GEOSAN THETA
EPL COND
Velišek  - Podpěra
ADIDAS
LION SPORT
AUTOSALON LOUDA
CAR 4 WAY
Dr. MAX
Renomia
Zepris
VIS
Město Nymburk
Elektro Kutílek
Datonet
DP ComTel
Špára STK
Nota Bene
FALDO
Louda Reality
Crystal Bohemia
Wobenzym
Louda Alform
Inkospor
Barton
Jimsoft s.r.o.
C.L.P.A.
CASIA TOUR
hala
XXL
Hyundai
Molten
Česká televize
Kooperativa
AGEL
Pivovary Lobkowitz
ONDRÁŠOVKA
Redside
VALBEK
Rozehnal a Kuchař
ZENIT
SPORT
Finance Habitation
SUBTERRA
Sev.en EC
© 2010 - Copyright by ČEZ Basketbal Nymburk a.s. All rights reserved.