NOMINACE I PRO SANT-ROOSE

NOMINACE I PRO SANT-ROOSE

Již druhá nominace na individuální ocenění po základní části VTB ligy jde letos do týmu Nymburka. Po Chassonu Randlovi má šanci na cenu i Howard Sant-Roos, kterého vedení soutěže zařadilo mezi pět hráčů, ze kterého vybere Nejlepšího obránce ligy.

Američan Chasson Randle je v nominaci na Nejlepšího mladého hráče a teď může v individuální ocenění doufat i kubánský forward Nymburka. VTB liga si všimla jeho všestrannosti a atletických schopností, které vynikají právě v obranné činnosti.


„Vytáhlý Kubánec se stal jedním z objevů sezony. Howard obratně využívá svých předností. Je nejlepší ve svém týmu v doskocích a ziscích míče. Přitom v posledním ukazateli je lídrem v celé lize (2,22 na zápas), a to s velkým náskokem. Houževnatá hra Sant-Rooseje jedním z klíčových prvků obranné konstrukce Nymburka založené na konstantním tlaku a rychlém přechodu z obrany do útoku. Díky tomu patří obrana českého mistra mezi pět nejspolehlivějších v šampionátu, když lepší jsou jen CSKA, Lokomotiv Kubáň a UNICS,“ stojí na webu VTB ligy v odůvodnění Howardovy nominace.


Spolu s ním kandidují na tuto individuální trofej Semjon Antonov (Nižnyj Novgorod), Dontaye Draper (Lokomotiv Kubáň Krasnodar), Konstantinos Kaymakoglu (UNICS Kazaň) a Kyle Hines (CSKA Moskva).

 
vloženo: 16.04.2016 21:07 / přečteno: 7750x
 
« Zpět
SPONZOŘI Facebook
ČEZ
STARLIFE
J&T BANKA
GEOSAN THETA
EPL COND
Velišek  - Podpěra
ADIDAS
LION SPORT
AUTOSALON LOUDA
CAR 4 WAY
Dr. MAX
Renomia
Zepris
VIS
Město Nymburk
Elektro Kutílek
Datonet
DP ComTel
Špára STK
Nota Bene
FALDO
Louda Reality
Crystal Bohemia
Wobenzym
Louda Alform
Inkospor
Barton
Jimsoft s.r.o.
C.L.P.A.
CASIA TOUR
hala
XXL
Hyundai
Molten
Česká televize
Kooperativa
AGEL
Pivovary Lobkowitz
ONDRÁŠOVKA
Redside
VALBEK
Rozehnal a Kuchař
ZENIT
SPORT
Finance Habitation
SUBTERRA
Sev.en EC
© 2010 - Copyright by ČEZ Basketbal Nymburk a.s. All rights reserved.