SEDM VÍTĚZSTVÍ

SEDM VÍTĚZSTVÍ

Hráči nymburského Basketbalového centra mládeže se nechali inspirovat mužským A-týmem a o víkendu všechny zápasy vyhráli.

Extraligoví kadeti do 17 let přivítali na domácí palubovce dva týmy z Ostravy. V souboji s tabulkovým sousedem ze Slezské Ostravy bylo utkání jako natahovací harmonika. Po několika mírných bodových odskočeních dokázali hosté využít chvilkové ztráty koncentrace a vždy se přiblížili na bod, dva. Ve druhém poločase si nymburští mladíci vypracovali šestnáctibodové vedení a dvouciferný náskok udrželi až do konce. V nedělním utkání proti poslední Moravské Ostravě byl stav po třech minutách 15:0 a dominanci si domácí udrželi až do konce. Kadetům patří aktuálně 7.místo v tabulce, k dobru mají dva odložené zápasy se Sokolem Pražským.


Rezerva kadetů do 17 let, hrající krajský přebor, v Mělníku vydřela vítězství o jediný bod, i když ještě v čase 39:59 prohrávali o dva. Po time outu se hra přesunula blíže ke koši domácích a akci na jeden dotek se trojkou Ondry Felixe překlopilo utkání na nymburskou stranu!


Žáci do 14 let, kteří se probojovali do extraligy své kategorie poskočili po dvou víkendových vítězstvích na 4.místo skupiny A. Nejprve v sobotu porazili vysoko Ústí, když téměř polovinu bodů z 94 nastřílel Tomáš Mikyska. V neděli přehráli i silný tým Sršňů z Písku. V něm se do listiny střelců zapsalo hned 10 hráčů a prim opět hrál Mikyska (18 bodů), kterého Doplnil 17 body Lukáš Mareš.


Nejmladší kategorie do 11 let si doma poradila ve dvou zápasech s Českým Brodem. V prvním zápase pět na pět dostali hosté ve druhé čtvrtině kanára, čímž se dostali do vedení, které uhájili až do konce. V zápase tři na tři byl souboj vyrovnanější, ale úspěšnější pro domácí.


Více najdete zde a ve fotogalerii se můžete podívat na fotografie ze zápasu U17.
 
vloženo: 14.01.2014 03:13 / přečteno: 7771x
 
« Zpět
SPONZOŘI Facebook
ČEZ
STARLIFE
J&T BANKA
GEOSAN THETA
EPL COND
Velišek  - Podpěra
ADIDAS
LION SPORT
AUTOSALON LOUDA
CAR 4 WAY
Dr. MAX
Renomia
Zepris
VIS
Město Nymburk
Elektro Kutílek
Datonet
DP ComTel
Špára STK
Nota Bene
FALDO
Louda Reality
Crystal Bohemia
Wobenzym
Louda Alform
Inkospor
Barton
Jimsoft s.r.o.
C.L.P.A.
CASIA TOUR
hala
XXL
Hyundai
Molten
Česká televize
Kooperativa
AGEL
Pivovary Lobkowitz
ONDRÁŠOVKA
Redside
VALBEK
Rozehnal a Kuchař
ZENIT
SPORT
Finance Habitation
SUBTERRA
Sev.en EC
© 2010 - Copyright by ČEZ Basketbal Nymburk a.s. All rights reserved.