638:517 KUMULOVANÉ SKÓRE BA NBK

638:517 KUMULOVANÉ SKÓRE BA NBK

Týmy Basketbalové akademie Nymburk byly o uplynulém víkendu v převážném počtu zápasů úspěšné. Z deseti zápasů vyhrály sedm.

Kadeti do 17 let se poprvé představili v extralize na domácí palubovce a oba své soupeře přehráli dvouciferným rozdílem. Proti Lokomotivě Plzeň měli pochopitelně více práce, protože Loko v minulé sezoně obsadila po základní části druhé místo a právě s nymburským týmem ve čtvrtfinále play-off vypadla. Všechny čtvrtiny kromě třetí skončily rozdílem do 4 bodů. Ve třetí desetiminutovce, ve které se více bránilo a špatně střílelo, zvítězili domácí 12:4. V nedělním utkání proti Spartě existoval jeden tým. Poločasové skóre ukazovalo 46:18 a bylo rozhodnuto (fotky ve fotogalerii).

 

Ligoví žáci U14 zajížděli ke dvěma zápasům do Pardubic. Proti lídrovi skupiny C týmu moc šancí naši neměli. Přestože bojovali, odešli poražení. Naopak záložnímu týmu B v sobotu naložili 109 bodů a se třemi vítězstvími a třemi porážkami se v příštím kole utkají ve dvojičce s Kolínem, který má stejnou bilanci. To bude zajímavá bitva!!

 

Minižáci do 13 let si mysleli, že ve Slaném konečně najdou soupeře, který by je pořádně prověřil. Ovšem součet rozdílů obou zápasů vyšplhal až na 64 bodů a je tedy jasné, že vítězství byla jednoznačná. V tabulce jsou bez porážky už jen dva týmy: Nymburk a Nová Paka.

 

Minižáci do 12 let byli proti Brandýsu v prvním zápase jednoznačně lepším týmem a zvítězili „o parník“. Ve druhém utkání to však byl sbor sólistů, který viděl jen koš soupeře, ale domácí příliš nebránil. Nakonec sice Nymburk oba zápasy vyhrál, ale výkon druhého zápasu by se neměl opakovat.

 

Nejmladší Lvíčata BA U11 mířila za Vosami ze Sadské. Ty však měly žihadla pěkně nabroušená a v prvním zápase ukázaly, že druhý rok v soutěži přinesl své ovoce. Achillovou patou byla obrana, Lvíčata inkasovala v prvním zápase „kilo“. Ve druhém zápase začala první pětka výborně, ale ve svém snažení zůstala sama. Postupem času se otevřely stejné rány jako v prvním utkání a Sadská i podruhé vyhrála, i když obrana byla tentokrát výrazně lepší.  

 

Z ženského basketbalu připomeňme, že A-tým porazil v ŽBL Trutnov o 17 bodů a B-tým, který nemohl v zápase Českého poháru využít pendlů, prohrál se Strakonicemi v plné sestavě pro nejvyšší soutěž, vysoko o 59 bodů.

Více pochopitelně najdete na stránkách dámské sekce www.zeny.basket-nymburk.cz
 
 
vloženo: 28.10.2014 02:29 / přečteno: 8907x
 
« Zpět
SPONZOŘI Facebook
ČEZ
STARLIFE
J&T BANKA
GEOSAN THETA
EPL COND
Velišek  - Podpěra
ADIDAS
LION SPORT
AUTOSALON LOUDA
CAR 4 WAY
Dr. MAX
Renomia
Zepris
VIS
Město Nymburk
Elektro Kutílek
Datonet
DP ComTel
Špára STK
Nota Bene
FALDO
Louda Reality
Crystal Bohemia
Wobenzym
Louda Alform
Inkospor
Barton
Jimsoft s.r.o.
C.L.P.A.
CASIA TOUR
hala
XXL
Hyundai
Molten
Česká televize
Kooperativa
AGEL
Pivovary Lobkowitz
ONDRÁŠOVKA
Redside
VALBEK
Rozehnal a Kuchař
ZENIT
SPORT
Finance Habitation
SUBTERRA
Sev.en EC
© 2010 - Copyright by ČEZ Basketbal Nymburk a.s. All rights reserved.