GYMNÁZIUM OSLAVILO ŠPIČATINY

GYMNÁZIUM OSLAVILO ŠPIČATINY

Nymburské Gymnázium v sobotu slavilo 111. narozeniny. „Špičatiny“, jak se oslava trefně nazývala, doprovodila i basketbalová exhibice, při které nemohli chybět ani zástupci ČEZ Basketball Nymburk.

Nejdříve se hrálo venku, ale pak se trochu pokazilo počasí a proto došlo na záložní plán. Oslava se přesunula do haly základní školy Komenského. Sice nastala prodleva, ale akci to ohrozit nemohlo.


V prvním exhibičním utkání proti sobě nastoupili současní a bývalí žáci Gymnázia. Na straně absolventů nastoupili i dva zástupci Basketball Nymburk. Zahráli si člen realizačního týmu a bývalý hráč Michal Hubálek a také Matěj Sýkora, autor nedávno vydané knihy Za zlatou oponou, která mapuje pozadí 10 titulů klubu.


Mezi hosty nechyběli ani prezident klubu JUDr. Miroslav Jansta (také absolvent nymburského Gymnázia) s Rudolfem a Ondřejem Šimečkem z klubového managementu. Podívat se přišel i Jiří Zídek, který rozdal spousty podpisů.


Druhou exhibici obstaraly mezi sebou týmy Basketbalové akademie Nymburk převážně s kategorií U15 a U17. Hrálo se dvakrát 15 minut a bylo znát, že jak na palubovce, tak i mimo ni, se všichni dobře baví. Diváci měli také možnost zúčastnit se několika doprovodných soutěží.


„Akce se hodně vydařila. Nejsilnější zážitek pro mě byl, že jsem si zase po tři čtvrtě roce zahrál basketbal,“ uvedl Michal Hubálek, někdejší dvojnásobný mistr MNBL v dresu Nymburka, který se dnes týmů stará o technické zázemí.


Na fotogalerii se můžete podívat ZDE  .

 
vloženo: 16.06.2014 20:50 / přečteno: 8684x
 
« Zpět
SPONZOŘI Facebook
ČEZ
STARLIFE
J&T BANKA
GEOSAN THETA
EPL COND
Velišek  - Podpěra
ADIDAS
LION SPORT
AUTOSALON LOUDA
CAR 4 WAY
Dr. MAX
Renomia
Zepris
VIS
Město Nymburk
Elektro Kutílek
Datonet
DP ComTel
Špára STK
Nota Bene
FALDO
Louda Reality
Crystal Bohemia
Wobenzym
Louda Alform
Inkospor
Barton
Jimsoft s.r.o.
C.L.P.A.
CASIA TOUR
hala
XXL
Hyundai
Molten
Česká televize
Kooperativa
AGEL
Pivovary Lobkowitz
ONDRÁŠOVKA
Redside
VALBEK
Rozehnal a Kuchař
ZENIT
SPORT
Finance Habitation
SUBTERRA
Sev.en EC
© 2010 - Copyright by ČEZ Basketbal Nymburk a.s. All rights reserved.