VSTUPENKY, PERMANENTKY

VSTUPENKY, PERMANENTKY

I v souvislosti se zavedením povinné elektronické evidence tržeb přejde náš klub od nadcházející sezony k novému systému prodeje vstupenek na zápasy evropských pohárů i české nejvyšší soutěže.

Pro fanouška se přechodem na jednotný systém, který by měly mít všechny kluby KNBL, se toho příliš měnit nebude. Vizuální změnou, která vás pravděpodobně upoutá, bude přítomnost QR kódu na vstupenkách i permanentkách. Ten bude sloužit při vstupu do haly na kontrolu platnosti vstupenky. Tedy pořadatelé vám vstupenku nenatrhnou, ale odbaví vás pomocí čtečky.
 

Vstupenky stejně jako v minulých sezonách nebudou na místa, s výjimkou těch, které se budou kupovat přes internet v předprodeji. V jednání je nastavení systému na místa při utkáních Champions League. Určitá změna čeká partnery a vůbec držitele VIP vstupenek. Ti budou muset do určité doby před zápasem potvrdit svou účast na zápase. Pokud tak neučiní, nebude jim klub garantovat místa ve VIP sektoru a ta budou k dispozici divákům s „normálními“ vstupenkami. Věříme, že držitele VIP vstupenek toto opatření pochopí, přeci jen jejich místa jsou proti kamerám televize i TVCOMu a volná místa nepůsobí dobře.

 

Další změnou je také úprava ceny vstupného. Po mnoha letech neměnných cen jsme se rozhodli navýšit ceny vstupného o 10,-Kč na zápas, tedy vstupenka na zápas Kooperativa NBL bude stát 60,- Kč a na zápas Champions League 80,- Kč. Zlevněné vstupenky pro seniory, mládež a studující je rovněž navýšena o 10,- Kč (více najdete: http://www.basket-nymburk.cz/vstupenky 

 

Permanentky budou v prodeji od 1.9.2017. V prvních pěti dnech výhradně pro držitele z minulé sezony, aby tak dostali maximální možnost výběru místa. Od 7.září pak budou k dispozici všem ostatním zájemcům. Permanentky bude možno objednat v prodejně EXICO (Palackého třída). Zájemce obdrží kupon, na základě kterého si permanentku bude moci vyzvednout v určeném datu na prodejně nebo na pokladně haly SC při nejbližším domácím utkání. Cena permanentky bude stejná jako v minulé sezoně, to je 1290,- Kč, protože si vážíme diváků, kteří naše zápasy navštěvují pravidelně.

 

Součástí systému bude i vytváření databáze diváků, na jejímž základě budeme moci naše diváky zvát na utkání a budou si moci svou vstupenku sami vygenerovat v papírové podobě nebo přímo do mobilu.

 

Další informace ohledně vstupenek přineseme v průběhu srpna. Sledujte naše webové stránky a sociální sítě.  

 
 
 
vloženo: 04.08.2017 14:02 / přečteno: 9509x
 
« Zpět
SPONZOŘI Facebook
ČEZ
STARLIFE
J&T BANKA
GEOSAN THETA
EPL COND
Velišek  - Podpěra
ADIDAS
LION SPORT
AUTOSALON LOUDA
CAR 4 WAY
Dr. MAX
Renomia
Zepris
VIS
Město Nymburk
Elektro Kutílek
Datonet
DP ComTel
Špára STK
Nota Bene
FALDO
Louda Reality
Crystal Bohemia
Wobenzym
Louda Alform
Inkospor
Barton
Jimsoft s.r.o.
C.L.P.A.
CASIA TOUR
hala
XXL
Hyundai
Molten
Česká televize
Kooperativa
AGEL
Pivovary Lobkowitz
ONDRÁŠOVKA
Redside
VALBEK
Rozehnal a Kuchař
ZENIT
SPORT
Finance Habitation
SUBTERRA
Sev.en EC
© 2010 - Copyright by ČEZ Basketbal Nymburk a.s. All rights reserved.