NOVÁ ÉRA

NOVÁ ÉRA

Basketbalisté Nymburka po 15 letech mění název na ERA Basketball Nymburk. Novým titulárním partnerem se stává pardubická firma ERA, která do celého světa dodává systémy pro pasivní radiolokaci a řízení letového provozu. V názvu nahrazuje energetickou společnost ČEZ. Ta byla titulárním partnerem od roku 2004 a byla u posledních 15 titulů. Vedení klubu se zároveň rozhodlo upravit stávající logo, ze kterého mizí oranžová barva a nahradí ji červená. Jde tak o návrat k barvám města Nymburk, pod kterými klub hrával v minulé dekádě.

ERA a. s.  , patřící do skupiny OMNIPOL, je moderní, respektovaná a inovativní společnost, která navazuje na dědictví pardubické firmy Tesla. Její systémy zúročují půlstoletí vývoje originální české technologie v oblasti pasivní radiolokace. Vyvíjí, vyrábí a implementuje v dnešní době nezbytné systémy zajišťující bezpečnost letového provozu, a to pro civilní i vojenské účely. 

Systémy pro sledování letového provozu od ERA využívají nejen česká letiště Praha Ruzyně, Brno a Ostrava, ale i dvacet z padesáti největších letišť světa, například Frankfurt, londýnské Heathrow, Peking, Jakarta či Tokio a mnoho dalších včetně USA, Fiji či Nového Zélandu. Celkem ERA nainstalovala přes 130 systémů ve více než 65 zemích na pěti kontinentech.

„Spojujeme se s pokrokovou firmou, která ve svém oboru patří k nejlepším na světě. Spojují se tak nejlepší s nejlepšími,“ řekl majitel nymburského klubu Jiří Podpěra. „Zároveň je třeba poděkovat za dlouholetou podporu firmě ČEZ, která pomohla k rozvoji nymburského basketbalu,“ dodal.

Pro společnost ERA nejde o první spolupráci se sportovním prostředím. V minulosti dlouhodobě podporovala rychlobruslařku Karolínu Erbanovou, která získala bronzovou medaili na olympijských hrách v Pchjongčchangu. Je také hlavním partnerem golfového resortu v Lázních Bohdaneč a je partnerem mnoha jednorázových pravidelných akcí jako pardubický Sportovní park pro děti, soutěž Do práce na kole a lokální volejbalové a nohejbalové turnaje.

Nyní vstupuje do basketbalového světa. Prostřednictvím Basketball Nymburk bude mít zajištěnou prezentaci nejen na české scéně, ale i na té mezinárodní v podobě Champions League. „Jsme ERA. Proto věříme, že s námi začíná nová, ještě úspěšnější éra nymburského basketbalu. Jsme pivotem ve sledování letadel, tak proč ne ve sportu,“ řekl generální ředitel firmy ERA Viktor Sotona.

Nezávisle na změně titulárního partnera došlo i k malé úpravě loga. Vedení se rozhodlo klubové barvy více sladit s oficiálními barvami města Nymburk. Proto k bílé a černé přidává červenou a postupně opouští oranžovou.

„V erbu města i novém městském logu je dominantní barvou červená. Vzhledem k naší sounáležitosti s městem jsme se proto rozhodli červenou zařadit i do našeho loga,“ řekl PR manažer nymburského klubu David Šváb.

Klub v této souvislosti chystá i další změny včetně nového webu, který bude představen do začátku sezony.
 
vloženo: 19.08.2019 09:38 / přečteno: 7096x
 
« Zpět

Kalendář

DOMAVENKUAKCE
PoÚtStČtSoNe
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
SPONZOŘI Facebook
ČEZ
STARLIFE
J&T BANKA
GEOSAN THETA
EPL COND
Velišek  - Podpěra
ADIDAS
LION SPORT
AUTOSALON LOUDA
CAR 4 WAY
Dr. MAX
Renomia
Zepris
VIS
Město Nymburk
Elektro Kutílek
Datonet
DP ComTel
Špára STK
Nota Bene
FALDO
Louda Reality
Crystal Bohemia
Wobenzym
Louda Alform
Inkospor
Barton
Jimsoft s.r.o.
C.L.P.A.
CASIA TOUR
hala
XXL
Hyundai
Molten
Česká televize
Kooperativa
AGEL
Pivovary Lobkowitz
ONDRÁŠOVKA
Redside
VALBEK
Rozehnal a Kuchař
ZENIT
SPORT
Finance Habitation
SUBTERRA
Sev.en EC
© 2010 - Copyright by ČEZ Basketbal Nymburk a.s. All rights reserved.