MICHAL A ŠUTYS ZŮSTÁVAJÍ

MICHAL A ŠUTYS ZŮSTÁVAJÍ

Po Petru Bendovi, který podepsal prodloužení smlouvy před měsícem a Pavlu Pumprlovi a Slezákovi, kterým pokračuje smlouva, podepsali další prodloužení smlouvy Radek Nečas a Michal Křemen. Více v oficiální tiskové zprávě níže. 

Oficiální tisková zpráva říká: 

Nečas a Křemen zůstávají v Nymburce.

Tým čerstvého sedminásobného mistra České republiky, ČEZ Basketball Nymburk, prodloužil kontrakt se dvěma ze svých opor, na jeden rok s opcí u Radka Nečase a na jednu sezónu u Michala Křemena.

„Jak Michal, tak Radek hrají dlouhodobě důležitou roli v týmu, a proto je důležité, že jsme se s nimi domluvili na pokračování smlouvy. Jsou to hráči, kteří by díky svým zkušenostem měli tvořit jádro týmu. Myslím, že i naši fanoušci k ním mají pevný vztah a očekávám tedy, že i oni přivítají jejich setrvání v klubu.“, okomentoval prodloužení smlouvy hráčů nový trenér Středočechů, Ronen „Neno“ Ginzburg.

Možnost zahrát si prestižní Adriatickou ligu, byla jedním z hlavních důvodů, kteří hráči uvedli jako hlavní důvod jejich setrvání v Polabí.

„Adriatickou ligu hrají nejlepší týmy z Evropy. Hrát takovou soutěž je pro mne velká výzva, kterou jsem si nechtěl nechat ujít. Těším se na další sezónu v Nymburce.“, řekl Michal Křemen.

Jeho spoluhráč pod košem, Radek Nečas, přidává: „ Rád v Nymburce zůstávám. Na Adriatickou ligu se samozřejmě těším, ale doufám, že se nám podaří zopakovat i letošní úspěšnou sezónu v Eurocupu. Tyto soutěže budou náročné, ale já věřím, že v nich obstojíme a potěšíme českého basketbalového fanouška kvalitou utkání, které se u nás budou hrát.“

Michal Křemen dosahoval v průměru v Mattoni NBL v 21 minutách hry 7.6bodu a 3.4doskoku, v poháru Eurocup pak v 15minutách 3.8bodu a 1.8doskoku. Radek Nečas průměrně nastřílel 7.1bodu a doskočil 5.1doskoků za 20minut hry v rámci Mattoni NBL, v pohárové Evropě pak 3.2 a 2.7 doskoku za 16minut hry. 
 
vloženo: 08.06.2010 15:14 / přečteno: 13307x
 
« Zpět

Kalendář

DOMAVENKUAKCE
PoÚtStČtSoNe
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
SPONZOŘI Facebook
ČEZ
STARLIFE
J&T BANKA
GEOSAN THETA
EPL COND
Velišek  - Podpěra
ADIDAS
LION SPORT
AUTOSALON LOUDA
CAR 4 WAY
Dr. MAX
Renomia
Zepris
VIS
Město Nymburk
Elektro Kutílek
Datonet
DP ComTel
Špára STK
Nota Bene
FALDO
Louda Reality
Crystal Bohemia
Wobenzym
Louda Alform
Inkospor
Barton
Jimsoft s.r.o.
C.L.P.A.
CASIA TOUR
hala
XXL
Hyundai
Molten
Česká televize
Kooperativa
AGEL
Pivovary Lobkowitz
ONDRÁŠOVKA
Redside
VALBEK
Rozehnal a Kuchař
ZENIT
SPORT
Finance Habitation
SUBTERRA
Sev.en EC
© 2010 - Copyright by ČEZ Basketbal Nymburk a.s. All rights reserved.