NOVÝ HRÁČ

NOVÝ HRÁČ

Čerstvý absolvent University Severní Iowa, ročník 1988, vysoký 203 centimetrů, posílí naši podkošovou sestavu. V jednoleté smlouvě by měl Adam Koch potvrdit, že jeho úspěchy v sezoně 2009/10 nebyly náhodné. Universitní tým, byť byl outsiderem skupiny, se dokázal probojovat mezi posledních 16 týmů americké NCAA. Adam přispěl v minulém ročníku téměř 12 body na zápas a pěti doskoky na utkání.    

Obrázek
Díky svým výkonům byl Koch na konci sezóny 2009/10 vyhlášen nejlepším hráčem roku konference Missouri Valley. Podle dalších ocenění v MVC (= Missouri valley conference - tedy konference, kterou jeho škola hrála) se zdá být i dobrým obráncem, což je i nadále důležitá deviza každého nymburského hráče. Adam byl totiž vybrán do pětice nejlepších obránců konference.

„Adam je mladý, talentovaný hráč, který začíná svou profesionální kariéru. Ze zápasů, které jsem měl možnost shlédnout a referencí, které jsme získali, bych jej popsal jako týmového hráče, pracanta, dobrého obránce a solidního střelce s dobrým porozuměním hry. Očekávám, že Adamovi určitou chvíli bude trvat než si na evropský basketbal zvykne, ale věříme, že to zvládne rychle i z důvodu, že v našem týmu naváže na úspěšnou univerzitní sezónu, kdy byl nejlepším hráčem své konference a velkou měrou se podílel na postupu svého týmu mezi nejlepší šestnáctku univerzitních družstev v USA.“, okomentoval příchod amerického hráče trenér Středočechů, Ronen „Neno“ Ginzburg. 
 
vloženo: 20.07.2010 23:06 / přečteno: 12282x
 
« Zpět
SPONZOŘI Facebook
ČEZ
STARLIFE
J&T BANKA
GEOSAN THETA
EPL COND
Velišek  - Podpěra
ADIDAS
LION SPORT
AUTOSALON LOUDA
CAR 4 WAY
Dr. MAX
Renomia
Zepris
VIS
Město Nymburk
Elektro Kutílek
Datonet
DP ComTel
Špára STK
Nota Bene
FALDO
Louda Reality
Crystal Bohemia
Wobenzym
Louda Alform
Inkospor
Barton
Jimsoft s.r.o.
C.L.P.A.
CASIA TOUR
hala
XXL
Hyundai
Molten
Česká televize
Kooperativa
AGEL
Pivovary Lobkowitz
ONDRÁŠOVKA
Redside
VALBEK
Rozehnal a Kuchař
ZENIT
SPORT
Finance Habitation
SUBTERRA
Sev.en EC
© 2010 - Copyright by ČEZ Basketbal Nymburk a.s. All rights reserved.