ROZLUČKA MINIŽÁKŮ

ROZLUČKA MINIŽÁKŮ

Po utkání s AŠ Mladá Boleslav se hráči U12 společně se svými trenéry a rodiči rozloučili s odcházejícím rokem 2013 zápasy rodičů s dětmi a rodičů mezi sebou. Odkaz na bohatou obrazovou dokumentaci najdete na konci článku. 

Celé akce se zúčastnili téměř všichni rodiče našich hráčů a máme za to, že si to náležitě užili. Nejprve si zahráli proti svým dětem a sami přiznali, že toho mají plné zuby, a že nechápou, jak těch 8 minut může někdo uběhat bez střídání. :)))


Je pravdou, že některé akce dospělých byly tak záhadné, že hraničily s nouzovým voláním záchranky, ale nakonec se to obešlo bez zranění. Pouze, jak jsme byli v neděli informováni, někteří dospěláci se těžko ráno dostávali ze svých pohodlných lůžek. :)))


Po této předehrávce došlo k předání vánočních dárků našim hráčům. Na nich se podílel jednak klub BCM Nymburk, který věnoval trička a ponožky (díky M. Fraňku), a jednak rodiče, kteří všem hráčům, a i trenérům, nechali udělat zimní a letní čapky s logen BCM. V taškách pak hráči ještě nalezli své odevzdané pokuty, ve formě sušenek. Po této odměně nastalo odměňování labužnické, kdy nám rodiče (paní Voseipková a spol.) zajistili hromadu vynikajících řízečků. K tomu, Martin Valtr, úžasně všechny přítomné zásoboval vším potřebným ….... Martine, díky!!!!


A pak to nastalo. Basketbalová hra rodičů. Rozhodčími byli V.Poláček a J.Pavlíček. Komentáře celého utkání se pak ujal J.Vosejpka, který svým důvtipem překonával věhlasné televizní komentátory, což s obdivem komentovali i všichni dospěláci. Velkou drzost pak předvedli rozhodčí, když během pár minut vyloučili ze hry svého trenéra (Růžičku), pro údajné faulování.


Velké uznání sklidil p.Poláček, který se zapojit do hry v džínách a jeho obranné zákroky …. no, ještěže měl ty pevné kalhoty!!!!


A na závěr: Děkujeme všem přítomným rodičům, všem Vám, co jste ochotni dát najevo, že vám není lhostejné, co vaše děti dělají, a že dokážete alespoň na chvíli zapomenout, že jste nějak straší a umíte se bavit a i si hrát. Klobou dolů a ještě jednou …. DĚKUJEME. Bylo nám všem fajn.


Věříme, že i nadále budeme takhle skvělá parta, a že těchto setkání, propagující naše město Nymburk a náš mládežnický basketbal bude ještě mnoho.

S pozdravem a přáním všeho NEJ …. trenéři
 
pokud máte zájem o fotografie v plném rozlišení, klikněte zde   
 
 
vloženo: 17.12.2013 23:40 / přečteno: 9065x
 
« Zpět
SPONZOŘI Facebook
ČEZ
STARLIFE
J&T BANKA
GEOSAN THETA
EPL COND
Velišek  - Podpěra
ADIDAS
LION SPORT
AUTOSALON LOUDA
CAR 4 WAY
Dr. MAX
Renomia
Zepris
VIS
Město Nymburk
Elektro Kutílek
Datonet
DP ComTel
Špára STK
Nota Bene
FALDO
Louda Reality
Crystal Bohemia
Wobenzym
Louda Alform
Inkospor
Barton
Jimsoft s.r.o.
C.L.P.A.
CASIA TOUR
hala
XXL
Hyundai
Molten
Česká televize
Kooperativa
AGEL
Pivovary Lobkowitz
ONDRÁŠOVKA
Redside
VALBEK
Rozehnal a Kuchař
ZENIT
SPORT
Finance Habitation
SUBTERRA
Sev.en EC
© 2010 - Copyright by ČEZ Basketbal Nymburk a.s. All rights reserved.