CHARITATIVNÍ DRAŽBA DRESŮ

CHARITATIVNÍ DRAŽBA DRESŮ

ČEZ Basketball Nymburk a Spolek přátel košíkové v Polabí se rozhodl podpořit nymburské CENTRUM PRO VŠECHNY, které je zaměřené na poskytování integračních volnočasových aktivit pro děti a rodiče. Pro tyto účely věnuje dvanáctinásobný český mistr do charitativní dražby nymburské dresy doplněné o další zajímavé dresy, a to nejen basketbalové. Všechno jsou to originální hrané dresy špičkových českých sportovců i s jejich vlastnoručními podpisy.

Výběr je vskutku exkluzivní. Za nymburský basketbal půjdou do dražby dresy Jiřího Zídka, Jiřího Welsche a Petra Bendy. Dále v aukci naleznete podepsané klubové dresy českých basketbalových reprezentantů Jana Veselého a Tomáše Satoranského. Fotbal zastupují hvězdy pražské Sparty a reprezentace David Lafata a Ladislav Krejčí. Hokejový dres pak věnoval sparťan Tomáš Netík, který s hokejem začínal v Nymburce.


A jak tyto dresy získáte? Dražba probíhá na serveru www.sportovníaukce.cz od pondělí 18. dubna a skončí v pondělí 2. května v 18:00. Vyvolávací cena všech dražených dresů je 500 Kč. Předání vydražené částky pro Centrum pro všechny proběhne na prvním finálovém zápase Kooperativa NBL 18. května ve Sportovním centru v Nymburce.


CENTRUM PRO VŠECHNY, jak z názvu vyplývá, je pro všechny, pro malé, velké, pro zdravé i pro postižené. A právě pro tyto „centráky“ s postižením Centrum vzniklo a již deset let pro ně organizuje pestré volnočasové aktivity. Děti mohou jet na výlet za kulturou či sportem,  strávit výtvarně pracovní Artíkův den a třikrát do roka „Víkend naplno“, který je plný sportování, her, kultury a překvapení. Nejvíce si ale všichni užívají týdenního letního tábora v Jizbicích s klasickými táborovými radovánkami, stanováním a také učením se vzájemné toleranci a pochopení problémů druhých.

 
DRESY V AUKCI

JAN VESELÝ - Fenerbachce Istanbul

Třetí Čech ve slavné NBA. Momentálně je považován za jednoho z nejlepších hráčů v Evropě. Opora tureckého Fenerbahce je i hlavním tahounem české reprezentace, která si na loňském mistrovství Evropy vybojovala právo účasti v olympijské kvalifikaci.


TOMÁŠ SATORANSKÝ – FC Barcelona Lassa

Co se týče reprezentace, platí o Tomášovi to samé, co o Janu Veselém. Rozehrávač slavné Barcelony se v posledních dvou sezonách vypracoval mezi nejlepší hráče v Evropě a pokukují po něm kluby z NBA.


JIŘÍ ZÍDEK - ČEZ Basketball Nymburk

Legenda českého basketbalu, který už navždy zůstane prvním Čechem, který si zahrál nejslavnější a nejlepší basketbalovou soutěž světa NBA. Kromě toho vyhrál americký univerzitní šampionát NCAA a také Euroligu. Svou bohatou kariéru zakončil v Nymburce.


JIŘÍ WELSCH - ČEZ Basketball Nymburk

Následovník Jířího Zídka v NBA. Ze tří Čechů v ní ale odehrál zdaleka nejvíce zápasů. Za oceánem se udržel dlouhé čtyři sezony, než se vrátil do Evropy, kde prožil neméně úspěšnou část kariéry. Odchovanec holického basketbalu je i ve 36 letech oporou a kapitánem Nymburka a reprezentace. Stále udivuje svým přehledem a všestranností.


PETR BENDA – ČEZ Basketball Nymburk

S basketbalem začínal v Jihlavě. Na nejvyšší úrovni pak začal svou nesmírně úspěšnou kariéru v Brně. Nyní je již devátou sezonu klíčovým hráčem Nymburka, což je unikát. I když nikdy nehrál v zahraničí, patří Petr již dlouho mezi českou špičku a v dresu Nymburka se prosadil i na mezinárodní scéně. Osminásobný český šampion je stále platným reprezentantem.


DAVID LAFATA – AC Sparta Praha

Vyhlášený kanonýr Sparty a reprezentace. Člen Klubu ligových kanonýru vyhrál již čtyřikrát trofej pro nejlepšího střelce první fotbalové ligy.


LADISLAV KREJČÍ - Sparta Praha

Odchovanec Sparty patří mezi současné největší talenty českého fotbalu. Ve třiadvaceti letech je tento levý záložník již stabilním členem české reprezentace, se kterou se podívá na nadcházející mistrovství Evropy do Francie.


TOMÁŠ NETÍK - HC Sparta Praha

Oblíbenec sparťanských hokejových fanoušků. Se Spartou vyhrál dva extraligové tituly. Za čtyři různé týmy si zahrál i ruskou KHL. Jednu sezonu strávil také ve Švédsku. Kromě toho oblékal i dres českého národního týmu.

ČEZ Basketball Nymburk děkuje všem hráčům, kteří nám dresy do aukce věnovali.

 
Pravidla aukce
Pro účast v aukci je nutná pouze registrace na www.sportovniaukce.cz. V průběhu trvání aukce mohou závazní zájemci přihazovat k jednotlivým položkám v nabídce aukce. Počet přihození jedním uživatelem v průběhu aukce není omezen. Řádná aukce končí v pondělí 2. května 2016 v 18:00. Předměty, na které nebylo v 18:00 během posledních pěti minut přihozeno, v aukci končí a získávají nového majitele, který nabídl nejvyšší částku. V 17:55 tedy začíná u každého předmětu běžet pětiminutová ochranná lhůta. Pokud bude během této doby na konkrétní předmět přihozeno, začíná pětiminutová lhůta u tohoto konkrétního předmětu běžet znovu, v opačném případě se majitelem předmětu stává ten, kdo naposledy přihodil před uplynutím této lhůty. Díky tomu budou mít vážní zájemci o konkrétní předmět možnost během pěti minut reagovat na předchozí nabídku. Toto "prodloužení" je časově neomezené. Plné znění pravidel naleznete na www.sportovniaukce.cz.
 
vloženo: 18.04.2016 15:27 / přečteno: 9856x
 
« Zpět
SPONZOŘI Facebook
ČEZ
STARLIFE
J&T BANKA
GEOSAN THETA
EPL COND
Velišek  - Podpěra
ADIDAS
LION SPORT
AUTOSALON LOUDA
CAR 4 WAY
Dr. MAX
Renomia
Zepris
VIS
Město Nymburk
Elektro Kutílek
Datonet
DP ComTel
Špára STK
Nota Bene
FALDO
Louda Reality
Crystal Bohemia
Wobenzym
Louda Alform
Inkospor
Barton
Jimsoft s.r.o.
C.L.P.A.
CASIA TOUR
hala
XXL
Hyundai
Molten
Česká televize
Kooperativa
AGEL
Pivovary Lobkowitz
ONDRÁŠOVKA
Redside
VALBEK
Rozehnal a Kuchař
ZENIT
SPORT
Finance Habitation
SUBTERRA
Sev.en EC
© 2010 - Copyright by ČEZ Basketbal Nymburk a.s. All rights reserved.