VYDAŘENÁ PŘÍPRAVA

VYDAŘENÁ PŘÍPRAVA

Čekání na semifinálovou sérii s Olomouckem jsme si zkrátili přípravným zápasem s Hradcem Králové. Utkání prvního s posledním týmem základní části Kooperativa NBL jsme ovládali od začátku do konce a vyhráli jsme 107:82. Kanonádu řídil Vojtěch Hruban, který se blýskl 33 body, což je jeho jeden z nejlepších střeleckých výkonů v dresu Nymburka.

Zápasy s Olomouckem jsou na programu až 8. a 9. května, a tak jsme přijali výzvu Hradce, který se naopak připravuje na baráž. Do utkání jsme šli bez Martina Peterky, Tomáše Vyorala a Braceyho Wrighta, kteří mají menší zdravotní potíže. Naopak po delší době v našem dresu vyběhl navrátilec z hostování v Kolíně Filip Novotný, který ale v lize za nás hrát nesmí.

Hradec zlobil svou střelbou z dálky, když trefil 16 trojek z 39 pokusů. Ale po volnějším začátku jsme zapnuli v obraně a brzy přišel náskok. Starali se o to zejména Hruban, který dal do poločasu 16 bodů, a Pavel Pumprla. Ten zlobil soupeře nájezdy a celkem dal 15 bodů. 

Naši hráči předváděli pohledné akce, několikrát efektně zasmečovali, zejména Alex Davis s Michaelem Myersem. Ten se dostal na 16 bodů, osm doskoků a šest asistencí. A to vše za 19 minut. V poslední čtvrtině opět chytil střeleckou slinu Hruban, dal tři trojky v rychlém sledu po sobě a zastavil se až na skvělých 33 bodech. Dalších 13 bodů přidal Jaromír Bohačík.

Hráči tak nabrali dobrou pohodu na semifinálovou bitvu a především vyslali fanouškům kvalitní pozvánku s příslibem, že souboj s Olomouckem bude kvalitní podívanou.
 
vloženo: 03.05.2019 20:44 / přečteno: 5392x
 
« Zpět
SPONZOŘI Facebook
ČEZ
STARLIFE
J&T BANKA
GEOSAN THETA
EPL COND
Velišek  - Podpěra
ADIDAS
LION SPORT
AUTOSALON LOUDA
CAR 4 WAY
Dr. MAX
Renomia
Zepris
VIS
Město Nymburk
Elektro Kutílek
Datonet
DP ComTel
Špára STK
Nota Bene
FALDO
Louda Reality
Crystal Bohemia
Wobenzym
Louda Alform
Inkospor
Barton
Jimsoft s.r.o.
C.L.P.A.
CASIA TOUR
hala
XXL
Hyundai
Molten
Česká televize
Kooperativa
AGEL
Pivovary Lobkowitz
ONDRÁŠOVKA
Redside
VALBEK
Rozehnal a Kuchař
ZENIT
SPORT
Finance Habitation
SUBTERRA
Sev.en EC
© 2010 - Copyright by ČEZ Basketbal Nymburk a.s. All rights reserved.