LEGENDY, PŘÍPRAVA A VÍTÁNÍ

LEGENDY, PŘÍPRAVA A VÍTÁNÍ

Naši reprezentanti už jsou zpátky doma a v sobotu 21. září bude jedinečná příležitost jim společně poděkovat za skvělé výkony na mistrovství světa. Od 16:00 je ve Sportovním centru na programu přípravné utkání s Pardubicemi a před jeho začátkem bude příležitost pětici našich hráčů Vojtěchovi Hrubanovi, Jaromírovi Bohačíkovi, Martinu Křížovi, Martinu Peterkovi, Pavlu Pumprlovi a nyní už pardubickému Tomášovi Vyoralovi pořádně zatleskat. Ale to není vše, co jsme si připravili. Už od 14:00 se totiž představí fanouškům klubové legendy, které do Nymburka přijedou oslavit 90 let od založení klubu.

Na palubovce se představí hráči jako Radoslav Rančík, druhý nejlepší střelec v historii klubu po Petru Bendovi, Josef Jelínek, Mladen Gambiroža, Pavel Englický a další. Proti legendám se postaví naopak naše mladé naděje z akademie a půjde tak o zajímavý duel generací. A kdo ví, třeba se za pár let ukáže, že šlo o duel legend s budoucími legendami.

V 16:00 pak přijde vrchol sobotního odpoledne, kdy se vůbec poprvé sejde kompletní náš nový tým už doplněný o reprezentanty, kteří se teprve v neděli večer vrátili z Číny, kde vybojovali úžasné šesté místo na mistrovství světa. To si určitě zaslouží ocenit, proto bychom rádi, kdyby se hala v nymburském sportovním centru zaplnila do posledního místa a všichni společně bychom mohli hráčům za jejich výkony zatleskat. Vstupné je zdarma, tak není proč váhat. Ocenění reprezentantů proběhne při nástupu obou týmů zhruba 10 minut před začátkem zápasu, proto doražte včas.

Našim soupeřem v posledním domácím přípravném utkání na novou sezonu budou Pardubice. Tedy tým, se kterým 4. října sezonu i zahájíme. Východočeši jsou naším tradičním rivalem a věříme, že nového kouče Kena Scalabroniho posílený o našeho bývalého hráče Tomáše Vyorala dobře prověří nově se skládající nymburský tým.

Lákadlem může být i to, že poprvé ukážeme veřejnosti naše nové dresy, které nám dodává Adidas prostřednictvím největšího e-shopu Lion Sport.

Dnes tým ještě bez reprezentantů vyráží do polské Vratislavi, kde se utká se dvěma soupeři. Dnes vyzve Ostrów Wielkopolski, se kterým jsme se utkali už minulý týden ve středu doma a po obratu jsme zvítězili 71:60. V úterý narazíme na Gliwice. Ve čtvrtek by se měli do tréninkového procesu zapojit i reprezentanti. V neděli pak má kompletní tým vyrazit do Slovinska na soustředění, kde jsou na programu závěrečné tři přípravné duely.

 
vloženo: 16.09.2019 07:45 / přečteno: 6383x
 
« Zpět

Kalendář

DOMAVENKUAKCE
PoÚtStČtSoNe
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
SPONZOŘI Facebook
ČEZ
STARLIFE
J&T BANKA
GEOSAN THETA
EPL COND
Velišek  - Podpěra
ADIDAS
LION SPORT
AUTOSALON LOUDA
CAR 4 WAY
Dr. MAX
Renomia
Zepris
VIS
Město Nymburk
Elektro Kutílek
Datonet
DP ComTel
Špára STK
Nota Bene
FALDO
Louda Reality
Crystal Bohemia
Wobenzym
Louda Alform
Inkospor
Barton
Jimsoft s.r.o.
C.L.P.A.
CASIA TOUR
hala
XXL
Hyundai
Molten
Česká televize
Kooperativa
AGEL
Pivovary Lobkowitz
ONDRÁŠOVKA
Redside
VALBEK
Rozehnal a Kuchař
ZENIT
SPORT
Finance Habitation
SUBTERRA
Sev.en EC
© 2010 - Copyright by ČEZ Basketbal Nymburk a.s. All rights reserved.