A tým | Adriatická liga - 11.12.2010 18:30

tymy/nymburk_n.jpg ČEZ Basketball NymburkDomácí
72
Union Olimpija Ljubljana Union Olimpija Ljubljana Hosté
85

Názory po utkání

Jure Zdovstrenér Olimpija Ljubljana
Jure Zdovs

Trochu jsem se dnešního zápasu obával. Nymburk je dobrý tým s dobrým trenérem a v Adriatické lize už dokázal porazil několik týmů zvučných jmen. Nevěděl jsem, co očekávat od svého týmu. Ve čtvrtek jsme prohráli díky naší hlouposti velmi těžký zápas v Eurolize proti Panathinaikosu. Zkoušel jsem motivovat své hráče jak před zápasem tak v průběhu zápasu. Myslím si, že jsme odehráli velmi dobrý zápas, moji hráči hráli koncentrovaně a s velkou zodpovědností, proto jsem spokojen.

Je Olimpija favoritem na vítězství v NLB lize?

Tato sezona je poněkud podivná. Měli jsme velmi těžký začátek. Ani jsme nevěděli, zda vůbec do sezony nastoupíme. Z toho důvodu jsme poskládali tým poměrně pozdě. V této chvíli máme slušný tým i slušný rozpočet, a proto našim cílem nemůže být nic jiného než účast ve Final Four. V průběhu dosavadní soutěže jsme nějaké chyby udělaly. Do této chvíle se nám nepodařilo motivovat naše hráče pro obě dvě soutěže. Z tohoto důvodu je důležité, že jsme tento zápas vyhráli.

Ronen Ginzburgasistent trenéra Nymburka
Ronen Ginzburg

Nejprve bych chtěl pogratulovat soupeři k vítězství, odehrál dnes velmi dobrý zápas. Ve druhém poločase ukázali, co je to slovinský basketbal. Věděl jsem, že pro úspěch v tomto zápase bylo potřeba ujmout se vedení na začátku zápas. Olimpija přijela do Pardubic unavená po těžkém zápasu ve čtvrtek. My jsme také byli s užší sestavou a unavení. Měli jsme šanci jít do vedení o 10 až 12 bodů v průběhu prvního poločasu. To byla naše jediná šance, jak vyhrát toto utkání. Není možné vyhrát proti týmu, který bude hrát TOP16 Euroligy, jestliže je v poločase nerozhodný stav. V současné době jsme v té části sezony, kdy hrajeme dvě soutěže a střídáme zápasy Eurocupu a Adriatické ligy. Je to velmi náročná část sezony. Prohráli jsme pár zápasů, ale je třeba bychom se zvedli a pokračovali v našem snažení.

 

Poslední zápas

ČEZ Basketball NymburkBK ARMEX Děčín
28.05.201989:60Více informací

Kalendář

DOMAVENKUAKCE
PoÚtStČtSoNe
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 

Basketball Nymburk YouTube Channel

SPONZOŘI Facebook
ČEZ
STARLIFE
J&T BANKA
GEOSAN THETA
EPL COND
Velišek  - Podpěra
ADIDAS
LION SPORT
AUTOSALON LOUDA
CAR 4 WAY
Dr. MAX
Renomia
Zepris
VIS
Město Nymburk
Elektro Kutílek
Datonet
DP ComTel
Špára STK
Nota Bene
FALDO
Louda Reality
Crystal Bohemia
Wobenzym
Louda Alform
Inkospor
Barton
Jimsoft s.r.o.
C.L.P.A.
CASIA TOUR
hala
XXL
Hyundai
Molten
Česká televize
Kooperativa
AGEL
Pivovary Lobkowitz
ONDRÁŠOVKA
Redside
VALBEK
Rozehnal a Kuchař
ZENIT
SPORT
Finance Habitation
SUBTERRA
Sev.en EC
© 2010 - Copyright by ČEZ Basketbal Nymburk a.s. All rights reserved.