A tým | Mattoni NBL - 07.01.2012 16:00

tymy/nymburk_n.jpg ČEZ Basketball NymburkDomácí
101
Inter Bratislava Inter Bratislava Hosté
49

Názory po utkání

Richard Ďurištrenér Interu Bratislava
Richard Ďuriš

Dneska jsme dostali od Nymburka pořádnou facku. Doufejme, že už poslední v této sezoně, už jich bylo dost. Neměli jsme dostatek času se na Nymburk připravit. Dva dny na tak kvalitní družstvo nestačí. Jsem zklamaný z toho, že jsme zápas prohráli už cestou sem nebo v šatně před zápasem. Na začátku jsme dostali 12 rychlých bodů, ale my jsme v ten čas měli 5 otevřených střel, které bychom proti jinému družstvu asi proměnili. Tím se předzápasová nervozita ještě prohloubila a je to jedna chyb, na které musíme zapracovat. Naše psychická odolnost není tak vysoká, jak bychom si představovali. Bezesporu na to má vliv naše postavení v tabulce.

Co vám mrzí?

Že výkon našich hráčů nebyl bojovnější. Doma s Ostravou to bylo z tohoto hlediska o mnoho lepší. Teď máme týden na to, abychom se připravili na utkání s Chomutovem. To je pro nás velice důležitý zápas, protože se s tímto klubu střetneme ještě třikrát. 

Na třicet bodů po třech čtvrtinách jste měli jen 5 střelců. Nebyl to jeden důvod, proč jste nastříleli jen 49 bodů?

Větší příspěvek jsem počítal od našeho kapitána Gavrana, který ve většině předchozích zápasů byl našim tahounem. Dnes mu bohužel utkání nevyšlo. Věřím, že pokud se s Nymburkem ještě jednou střetneme, budeme mu rovnocennějším soupeřem. Myslím, že jsem to dlužni jak divákům na Slovensku tak v Čechách.
Ronen Ginzburgtrenér Nymburka
Ronen Ginzburg

Myslím, že po většinu zápasu jsme hráli velice dobře. Bratislava ukázala v posledním utkání proti Ostravě velké zlepšení a očekávali jsme, že předvede i v tomto utkání podobný výkon. Změny, které v týmu proběhly určitě pročistili vzduch a noví hráči, kteří do týmu v posledních týdnech přišli, přinesli kvalitu.

Z čeho jste měl v tomto utkání největší radost?

Ukázali jsme dobrou hru z vnějšího prostoru a myslím, že naše hra pobavila i diváky v hale.

Jste spokojený s předvedenou hrou a energií, kterou do zápasu hráči dali?  

Na počátku jsem tolik spokojený nebyl, protože umíme hrát lépe, ale jako celek hodnotím utkání jako povedené. 
Andrej Kuffahráč Interu Bratislava
Andrej Kuffa

Před zápasem jsme si řekli, že nesmíme mít lehké ztráty, které vedou k rychlým protiútokům a které zabíjejí všechny týmy v lize. V první polovině se nám to trochu dařilo, ale ve třetí čtvrtině měli čtyři nebo pět otevřených protiútoků a tam se naše filosofie zbortila.

Jaký byl plán na zápas?

Trenér nám říkal, že Nymburk má průměr 90 nastřílených bodů a 66 obdržených a že bychom měli těchto hodnot dosáhnout. Bohužel se nám to nepodařilo. Na vině jsou hlavně ty protiútoky, o kterých jsem už hovořil.

 
Michal Křemenhráč Nymburka
Michal Křemen

Dnešní zápas se nám vyvedl velice dobře, i když to bylo trochu zapříčiněno i nemohoucností Interu. Mám se dařilo v obraně ale i v útoku. Dávali jsme hodně trojek.

V čem Inter za námi nejvíce pokulhával?

V obraně nebyli dostatečně důrazní a díky pak si nevěděli rady ani v útoku. Jejich útočná aktivita visela na jednom hráči Ubillovi a ten nemůže táhnout celý mančaft celé utkání. 

Petr Bendahráč Nymburka
Petr Benda

Věděli jsme, že hrajeme se slabším soupeřem a chtěli jsme od první minuty předvést kvalitní výkon. To se nám dařilo a myslím, že jsme v dnešním utkání žádný výpadek neměli. 

Pavel Pumprlahráč Nymburka
Pavel Pumprla

Dnešní zápas byl spíše z té kategorie zápasů, které se musí odehrát. Inter se pohybuje na spodku tabulky. Přesto se takový zápas nesmí podceňovat, musí se odehrát naplno. Díky tomu, že se nám povedl vstup do utkání, celý zápas se hraje podstatně lépe. V podstatě celý zápas se nám dařilo soupeře přehrávat, v žádném úseku jsme nebyli horším týmem a vše se to odrazilo na dnešním výsledku.

 

Poslední zápas

ČEZ Basketball NymburkBK ARMEX Děčín
28.05.201989:60Více informací

Kalendář

DOMAVENKUAKCE
PoÚtStČtSoNe
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930   

Basketball Nymburk YouTube Channel

SPONZOŘI Facebook
ČEZ
STARLIFE
J&T BANKA
GEOSAN THETA
EPL COND
Velišek  - Podpěra
ADIDAS
LION SPORT
AUTOSALON LOUDA
CAR 4 WAY
Dr. MAX
Renomia
Zepris
VIS
Město Nymburk
Elektro Kutílek
Datonet
DP ComTel
Špára STK
Nota Bene
FALDO
Louda Reality
Crystal Bohemia
Wobenzym
Louda Alform
Inkospor
Barton
Jimsoft s.r.o.
C.L.P.A.
CASIA TOUR
hala
XXL
Hyundai
Molten
Česká televize
Kooperativa
AGEL
Pivovary Lobkowitz
ONDRÁŠOVKA
Redside
VALBEK
Rozehnal a Kuchař
ZENIT
SPORT
Finance Habitation
SUBTERRA
Sev.en EC
© 2010 - Copyright by ČEZ Basketbal Nymburk a.s. All rights reserved.