ODVETA SE VYDAŘILA

ODVETA SE VYDAŘILA

Námi perfektně sehraná první čtvrtina byla pozitivem i negativem zápasu.

Pozitivem pro nás bylo, že jsme se už po první čtvrtině nemuseli obávat o výsledek utkání a negativem, že úroveň hry ve druhém poločase šla přeci jen trochu ke dnu. V první čtvrtině pracovala naše obrana jako švýcarské hodinky. S očekáváním chladných dní naši hráči rozdávali pod košem čepice. Třikrát jsme dokázali smáznou blokem útočnou akci Děčína. V útoku řádil zpočátku Pavel Pumprla, autor prvních našich sedmi bodů, potom jeho střeleckou produkci přebral Lamayn Wilson, který ke stejnému počtu košů z pole v celkové hodnotě sedm, přidal ještě dvě šestky a byl tedy nejlepším střelcem první čtvrtiny. Hosté se střelbou z pole 22/5 nemohli konkurovat. Závěr první desetiminutovky a úvod druhé čtvrtiny byl poměrně vyrovnaný a rozdíl, který se už v 8.minutě blížil dvacítce se ustálil kolem dvanácti bodů. Až závěr prvního poločasu rozvířil poklidnou hladinu a rozdíl ve skóre se přehoupl přes dvacet (47:25).

Třetí čtvrtina připomínala zákopovou válku. Oba týmy se v útoku marně hledaly, což odráží úspěšnost střelby z pole za třetí čtvrtinu Nymburka 13,6% a Děčína 25%. Při takovém procentu se není možné divit, že konečný bodový účet se za deset minut zastavil na hodnotě 7:10. Poslední čtvrtina se na naší straně už trochu bodově rozběhla, přičemž obrana pracoval stále solidně. Za pozornost stála výstavní smeč Wilsona jednou rukou, když mu přihrávku směřoval Adrian Abrams.

Nejlepším střelcem byl Lamayn Wilson s 19 body, dvouciferné hodnoty dosáhl ještě Naymick a Benda. Na straně hostů se o body staral Williams (11 bodů +10 doskoků) a desetibodový Alič. Nedařilo se Pavlu Houškovi, který za celý zápas dal dva body a získal užitečnost mínus osm a na naší straně hledal mušku na neděli Abrams (střelba 1/10).

 
 
 
vloženo: 02.12.2011 23:11 / přečteno: 9754x
 
« Zpět

Kalendář

DOMAVENKUAKCE
PoÚtStČtSoNe
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
SPONZOŘI Facebook
ČEZ
STARLIFE
J&T BANKA
GEOSAN THETA
EPL COND
Velišek  - Podpěra
ADIDAS
LION SPORT
AUTOSALON LOUDA
CAR 4 WAY
Dr. MAX
Renomia
Zepris
VIS
Město Nymburk
Elektro Kutílek
Datonet
DP ComTel
Špára STK
Nota Bene
FALDO
Louda Reality
Crystal Bohemia
Wobenzym
Louda Alform
Inkospor
Barton
Jimsoft s.r.o.
C.L.P.A.
CASIA TOUR
hala
XXL
Hyundai
Molten
Česká televize
Kooperativa
AGEL
Pivovary Lobkowitz
ONDRÁŠOVKA
Redside
VALBEK
Rozehnal a Kuchař
ZENIT
SPORT
Finance Habitation
SUBTERRA
Sev.en EC
© 2010 - Copyright by ČEZ Basketbal Nymburk a.s. All rights reserved.