JSOU TO HRDINOVÉ

JSOU TO HRDINOVÉ

Většina hráčů i trenéři se shodovali, že druhá polovina zápasu byla v našem podání podstatně lepší. Trenér Ginzburg ocenil i fanoušky. 

Ronen Ginzburg

První poločas byl z našeho pohledu špatný, v druhém jsme hráli lépe. Teď se musíme připravit na další zápas. Ještě bych chtěl vyjádřit velký respekt k fanouškům. Jsou to pro mě hrdinové, když v tak nevlídném počasí nám přišli pomoct svými hlasivkami.


Kenneth Scalabroni

V první polovině jsme si vedli poměrně dobře a dařilo se nám dávat spoustu lehkých košů. Po dobrém začátku ale přišla mnohem horší druhá polovina, ve které hrál Nymburk velmi dobře a my jsme neudělali dobře nic. Z tohoto pohledu to byl frustrující poločas.

 

Tomáš Kyzlink – nejlepší střelec USK

Proti Nymburku a ještě k tomu na jeho palubovce se hraje těžko. Je to hodně zkušený tým, který má do rotace velký objem hráčů. Pro nás je výhodou, že jsme v roli outsidera, protože ze strany favorita může hrozit podcenění. Možná se to zpočátku stalo…, ale svou zkušeností to vždy dotáhnou do úspěšného konce.

Dávali jste si větší naději po dobrém prvním poločase?

Naděje na vítězství je vždycky, víme ale jak to je při zápase s Nymburkem…. Snažili jsme se urvat co nejlepší výsledek, ale na výhru to nestačilo.

Co vám chybělo k vítězství?
Především zkušenosti
 
Radek Nečas

Utkání bylo od začátku v našich rukách, i když jsme na počátku možná nepodali takový výkon, jak bychom si přestavovali. Nebyli jsme dostatečně agresivní. Ve druhém poločase jsme to rozběhali, rozpohyboval se útok i obrana. Dávali jsme laciné koše, na které soupeř nedokázal odpovídat. Rozdíl o více než třicet je krutý, ale ve druhém poločase jsme byli jednoznačně lepší.

Jak tě potěšila přihrávka od Michala Křemena na konci třetí čtvrtiny?

Ta mě potěšila. Já jsem Standovi (Votroubek) při šestkách říkal, že dám poslední koš čtvrtiny já, ale Standa tomu asi nevěnoval pozornost a nebránil mě. Tak jsem se rozběhl a koš jsem dal. Věřím, že až mu příště řeknu, že dám koš, bude běžet se mnou (smích).

 
Standa Votroubek  

První poločas nebyl z naší strany špatný, i když také záleží na tom, na kolik procent hrál Nymburk a na kolik byl nažhavený. Evidentně cizinci moc nažhavení nebyli. Výsledek prvního poločasu, který skončil o šest bodů, byl pro nás přijatelný. Druhý poločas ovlivnilo i zranění rozehrávače (Šotnar). Neříkám, že bychom s ním vyhráli, ale rozdíl nemusel být tak vysoký. Domácí ve třetí čtvrtině přidali a zápas tím zlomili. Poslední čtvrtina se jen dohrávala.

Radek říkal, že před posledním košem třetí čtvrtiny jsi mu nevěřil, že dá poslední koš. Je to pravda?

Trochu jsme se domlouvali při šestkách (smích), ale nevím, jestli to bylo přesně takhle (smích).        

Proč jsi tam Radka tak nechal. Byl tak rychlý nebo jsi nevěřil, že by mohl dát koš?
Ne… zůstal jsem na půlce a myslel jsem, že Michal (Křemen) bude přihrávat nějak jinam a taky jsem trochu předpokládal, že v bedně bude někdo od nás…. Nikdo tam nebyl, a tak jsme dostali dost lehký koš.

Jak moc vám chyběl Peter Sedmák?

Chyběl nám, jeho průměr je dvacet bodů, které nám určitě chyběly. Těžko se jeho výpadek nahrazuje.

 
Lukáš Palyza
Z počátku bylo vidět, že jsme nebyli tak koncentrovaní, jak bychom si představovali. Nakonec se naše síla ukázala. Jakmile jsme začali více běhat, tlačit balón do protiútoku a přitvrdili v obraně, začal se rozdíl hodně zvětšovat. 
 
vloženo: 12.02.2012 15:43 / přečteno: 9279x
 
« Zpět

Kalendář

DOMAVENKUAKCE
PoÚtStČtSoNe
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930    
SPONZOŘI Facebook
ČEZ
STARLIFE
J&T BANKA
GEOSAN THETA
EPL COND
Velišek  - Podpěra
ADIDAS
LION SPORT
AUTOSALON LOUDA
CAR 4 WAY
Dr. MAX
Renomia
Zepris
VIS
Město Nymburk
Elektro Kutílek
Datonet
DP ComTel
Špára STK
Nota Bene
FALDO
Louda Reality
Crystal Bohemia
Wobenzym
Louda Alform
Inkospor
Barton
Jimsoft s.r.o.
C.L.P.A.
CASIA TOUR
hala
XXL
Hyundai
Molten
Česká televize
Kooperativa
AGEL
Pivovary Lobkowitz
ONDRÁŠOVKA
Redside
VALBEK
Rozehnal a Kuchař
ZENIT
SPORT
Finance Habitation
SUBTERRA
Sev.en EC
© 2010 - Copyright by ČEZ Basketbal Nymburk a.s. All rights reserved.