VÍTĚZSTVÍ č.28

VÍTĚZSTVÍ č.28

V Děčíně jsme nevstoupili podruhé do stejné řeky a utkání jsme vyhráli o šest bodů, i když v závěru domácí zle dotírali.

Také po dvou týdnech jsme na děčínské palubovce vyhráli. Tentokrát jsme si ohlídali úvod zápasu a po jednoznačném náskoku o 14 bodů už po první čtvrtině jsme kontrolovali dalších dvacet minut. Na rozdíl od prvních deseti minut však domácí přitvrdili obranu a nepouštěli nás do rychlého protiútoku, který nám nesl ovoce na začátku zápasu. Oba dva týmy dohromady daly ve druhé čtvrtině méně bodů než my v úvodní části. Ve třetí desetiminutovce jsme se rozešli s Děčínem smírně a stav byl 40:53. V posledním hracím období však domácí začali nepříjemně dotírat. Po šňůře 14:2 si domácí dotáhli na rozdíl jednoho bodu 54:55, ale poslední krok nedokázali udělat. Dvěma body nám pomohl Gino Lawrence a trojkou Abrams dokázal povýšit náskok na šest bodů. Do konce utkání zbývaly dvě minuty. V nich už jsme domácí blíž než na čtyři body nepustili. Utkání nakonec skončilo našim vítězstvím 62:56. 

více o utkání zde


Ronen Ginzburg:

Byl to těžký zápas s dobrým soupeřem. I když jsme začátek zápasu kontrolovali, tak je vidět, že proti týmu jako je Děčín nesmíte přestat hrát ani v útoku ani v obraně na žádnou chvíli. Děčín zápas ještě zdramatizoval. My jsme odehráli zápas, za dva dny nás čeká další a pak za čtyři dny taky.

Pavel Budínský:

Gratuluji soupeři k vítězství. My jsme do utkání špatně vstoupili. Umožnili jsme Nymburku dostat se na koně. Díky skvělým divákům jsme se ale ještě před poločasem alespoň trochu vrátili do zápasu. Hlavně ve chvílích, kdy tam kus práce odvedl Mirek Soukup, který přinesl velikou aktivitu. Do poločasu jsme šli tedy s třináctibodovým mankem. Ve čtvrté čtvrtině jsme ze zápasu udělali drama, kromě zlepšené hry také díky třem trojkám - dvěma od Ella Sanderse a další od Kuby Houšky. Bohužel někteří naši hráči základní sestavy neměli svůj den, ale o to větší dík patří hráčům z lavičky a především fanouškům. Nymburk dnes zvítězil zaslouženě. 

 
vloženo: 03.03.2012 22:45 / přečteno: 8460x
 
« Zpět

Kalendář

DOMAVENKUAKCE
PoÚtStČtSoNe
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930   
SPONZOŘI Facebook
ČEZ
STARLIFE
J&T BANKA
GEOSAN THETA
EPL COND
Velišek  - Podpěra
ADIDAS
LION SPORT
AUTOSALON LOUDA
CAR 4 WAY
Dr. MAX
Renomia
Zepris
VIS
Město Nymburk
Elektro Kutílek
Datonet
DP ComTel
Špára STK
Nota Bene
FALDO
Louda Reality
Crystal Bohemia
Wobenzym
Louda Alform
Inkospor
Barton
Jimsoft s.r.o.
C.L.P.A.
CASIA TOUR
hala
XXL
Hyundai
Molten
Česká televize
Kooperativa
AGEL
Pivovary Lobkowitz
ONDRÁŠOVKA
Redside
VALBEK
Rozehnal a Kuchař
ZENIT
SPORT
Finance Habitation
SUBTERRA
Sev.en EC
© 2010 - Copyright by ČEZ Basketbal Nymburk a.s. All rights reserved.