KOLÍN JSME NECHALI NA ŠTÍTĚ

KOLÍN JSME NECHALI NA ŠTÍTĚ

V Kolíně se překvapení nezrodilo a domácí na vlastní palubovce v nadstavbě poprvé padli.

Zápas byl poznamenán naší užší soupiskou. Do utkání nemohl kvůli kvótě cizinců nastoupit Lamayne Wilson a Tre Simmons, po nemoci byl Radek Nečas, a tak na práci v podkošovém prostoru zůstali jen Benda s Naymickem. Naražená záda však limitovala i Naymicka, který nastoupil na pět minut v prvním poločase a pak až v závěru, když byl Petr Benda hodně unavený. Ve druhé čtvrtině se lehce zranil Lawrence, který se kvůli naraženému kolenu vrátil na palubovku až ve druhém poločase.

V první čtvrtině se nám nedařilo střelecky. Na pět zásahů z pole jsme spotřebovali 18 pokusů, přičemž z dálky jsme měli úspěšnost 5/1. Vzhledem k tomu, že Kolín praktikoval zónou obranu po velkou část zápasu, body z dálky chyběly. Devítibodová ztráta po první čtvrtině mohla být ještě vyšší, rozhodčí poslední koš Kolína pro uplynutí času neuznali. Na úvod druhé čtvrtiny jsme zabrali a po šňůře 11:2 bylo v 15.minutě vyrovnáno (25:25). Za pozornost stojí dvacátý bod Lenzlyho, který zakončil slalom mezi obránci dvoubodovým košem, a hned poté si vzal trenér Benáček oddechový čas. Do vedení jsme se dostali ještě v 15.minutě, když trojku proměnil po třech rychlých přihrávkách Lukáš Palyza (27:28). Po další trojce Lukáše a ztrátě Kolína si trenér Benáček vybral i druhý oddechový čas. V posledních čtyřech minutách druhé čtvrtiny domácí zaznamenali pouze jeden bod a čtyři ztráty, z čehož jsme vytěžili poločasový osmibodový náskok.

Na začátku druhého poločasu jsme utekli do dvouciferného vedení a po celé hrací období jsme ho udržovali. Nejvyšší vedení 13 bodů jsme získali ve 28.minutě po koši s faulem Michala Křemena. Poslední dvě akce však patřily domácím. Nejprve se Marko vydal od vlastního koše až ke dvěma bodům do koše našeho a poté po dlouhatánském přehozu od Machače zaznamenal opět Marko další body. Ztráta domácích se snížila na devět bodů (49:58). Na úvod poslední čtvrtiny, kdy se nám nedařila střelba z dálky, domácí stáhli náš náskok na sedm bodů. Lawrencova trojka však domácí odzbrojila. Druhou šanci s průběžným skóre něco udělat dostali domácí po technické chybě Pampiho. Machač byl sice z čáry trestných hodů neomylný, ale následný útok Kolín díky zisku Pampiho nevyužil a naopak inkasoval po rychlém protiútoku koš s faulem (58:70). Barnesova trojka na 61:70 mohla být zvýrazněna ztrátou Lawrence a následným rychlým protiútokem domácích. V situaci dva na jednoho však Ličartovský selhal, ale na druhé straně Lenzly z perimetru trefil (61:73) a tím bylo s definitivní platností o osudu zápasu rozhodnuto.

  
 
 
vloženo: 03.04.2012 22:45 / přečteno: 9203x
 
« Zpět

Kalendář

DOMAVENKUAKCE
PoÚtStČtSoNe
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031     
SPONZOŘI Facebook
ČEZ
STARLIFE
J&T BANKA
GEOSAN THETA
EPL COND
Velišek  - Podpěra
ADIDAS
LION SPORT
AUTOSALON LOUDA
CAR 4 WAY
Dr. MAX
Renomia
Zepris
VIS
Město Nymburk
Elektro Kutílek
Datonet
DP ComTel
Špára STK
Nota Bene
FALDO
Louda Reality
Crystal Bohemia
Wobenzym
Louda Alform
Inkospor
Barton
Jimsoft s.r.o.
C.L.P.A.
CASIA TOUR
hala
XXL
Hyundai
Molten
Česká televize
Kooperativa
AGEL
Pivovary Lobkowitz
ONDRÁŠOVKA
Redside
VALBEK
Rozehnal a Kuchař
ZENIT
SPORT
Finance Habitation
SUBTERRA
Sev.en EC
© 2010 - Copyright by ČEZ Basketbal Nymburk a.s. All rights reserved.