PŘEDPREMIÉRA ČESKÉHO POHÁRU

PŘEDPREMIÉRA ČESKÉHO POHÁRU

Dnes od osmnácti hodin pro nás začíná další utkání Mattoni NBL. Tentokrát vyzveme v tabulce poslední tým z Jindřichova Hradce.

Jindřichohradečtí Lvi, kteří v posledních deseti dnech mohli jen těžko hledat myšlenky na basketbal, budou hrát po tragédii první domácí zápas. Bude to také předpremiéra prvního kola Final-8 Českého poháru.

 

V dosavadní historii sehrál Nymburk s Lions Jindřichov Hradec, které vede náš bývalý asistent Karel Forejt, tři zápasy. Všechny byly pro Nymburk vítězné. Nejmenší rozdíl ve skóre byl 22 bodů, největší výhru zaznamenal favorit v této sezoně v říjnu, kdy Lions prohráli 43:104.   

 

Lion Jindřichův Hradec nedávno připsal na soupisku náhradu za Michaela Ringgolda, který se po Vánocích nevrátil. Novou posilou je 23letý, 203 vysoký power forward Ferrakohn Hall, který má za sebou působení na univerzitách Seton Hall a Memphis. Americký hráč přišel na třítýdenní try-out s možností prodloužení smlouvy do konce sezony. Hall na začátku této sezony působil v Dánsku, kde se však hned v prvním zápase zranil. Lions jej chtějí využít především na vyztužení obrany a ke zlepšení doskoku a bloků. Hall o době dal vědět v prvním zápase proti Děčínu, kdy se postaral o více než čtvrtinu bodů.  

 
Trenér Kemzura před utkáním:

Je úplně jedno s kým a kde hrajeme, pořád musíme zůstat maximálně soustředění na každý zápas a to platí i utkání v Jindřichově Hradci. Pojedeme tam s respektem, zvlášť když je to zápas venku. Každý tým v lize chce proti nám ukázat co nejlepší výkon. Dají do toho sto procent a pokusí se nás překvapit. V kádru mají tři nebezpečné Američany. V lednu přišla Hradci pod koš posila Ferrakohn Hall. Nemůžeme nic podcenit.

 
 
vloženo: 26.01.2014 00:46 / přečteno: 8900x
 
« Zpět
SPONZOŘI Facebook
ČEZ
STARLIFE
J&T BANKA
GEOSAN THETA
EPL COND
Velišek  - Podpěra
ADIDAS
LION SPORT
AUTOSALON LOUDA
CAR 4 WAY
Dr. MAX
Renomia
Zepris
VIS
Město Nymburk
Elektro Kutílek
Datonet
DP ComTel
Špára STK
Nota Bene
FALDO
Louda Reality
Crystal Bohemia
Wobenzym
Louda Alform
Inkospor
Barton
Jimsoft s.r.o.
C.L.P.A.
CASIA TOUR
hala
XXL
Hyundai
Molten
Česká televize
Kooperativa
AGEL
Pivovary Lobkowitz
ONDRÁŠOVKA
Redside
VALBEK
Rozehnal a Kuchař
ZENIT
SPORT
Finance Habitation
SUBTERRA
Sev.en EC
© 2010 - Copyright by ČEZ Basketbal Nymburk a.s. All rights reserved.