NYMBURK ČEKÁ ŽLUTÉ PEKLO

NYMBURK ČEKÁ ŽLUTÉ PEKLO

Žluté peklo dnes čeká na nymburské basketbalisty v Opavě, kde od 18:00 sehrají druhý zápas semifinále play off domácí soutěže. Po tom prvním vedou 1:0 na zápasy a dneska chtějí udělat důležitý krok k postupu do očekávaného finále.

V Opavě se chystají na basketbalový svátek. Na příval diváků do haly čekají také vysunuté tribuny za oběma koši, čímž pořadatelé ještě zvětšili kapacitu. Domácí fanoušci vědí, že v sobotu by to mohl být poslední domácí zápas v sezoně a proto přijdou svým hráčům poděkovat za letošní úspěšnou sezonu.


„Doma si věříme mnohem víc, snad to nebude tak jednoznačné jako v Nymburce. V Opavě máme obrovskou podporu fanoušků a doufám, že i po prohře v prvním zápase přijde hodně lidí,“ řekl pro web MNBL opavský Radim Klečka.


Důležitost zápasu si uvědomuje i nymburský kouč Kestutis Kemzura, proto se svým týmem přijel do Opavy už večer před zápasem.


„Očekávám velmi těžké druhé utkání. Jestli cítí nějakou šanci, tak to bude u nich před vyprodanou halou. Určitě se jim dostane velké podpory a v třítisícové hale bude pořádná atmosféra. To je určitě nakopne,“ tuší litevský kouč.


„My tam zkrátka musíme jít a maximálně se koncentrovat na zápas. Zapomenout na první utkání u nás, nemyslet na to, jakým rozdílem jsme vyhráli,“ dodal.


Nymburští vědí, že vítězstvím ve druhém zápase by udělali velký krok k postupu do 12. finále Mattoni NBL v řadě.


„V play off může být každý zápas důležitý, ale samozřejmě pokud tady vyhrajeme, dá nám to před třetím zápasem velkou psychickou výhodu. Ale Opava také ve čtvrtfinále nad Děčínem vedla 2:0 a nakonec postoupila až v pátém zápase. Takže ano, s vedením 2:0 bychom se cítili mnohem bezpečněji, ale občas to není dobrý pocit. My ale nechceme žádné překvapení,“ řekl Kestutis Kemzura.


Foto: bkopava.cz

 
vloženo: 03.05.2014 10:48 / přečteno: 8052x
 
« Zpět
SPONZOŘI Facebook
ČEZ
STARLIFE
J&T BANKA
GEOSAN THETA
EPL COND
Velišek  - Podpěra
ADIDAS
LION SPORT
AUTOSALON LOUDA
CAR 4 WAY
Dr. MAX
Renomia
Zepris
VIS
Město Nymburk
Elektro Kutílek
Datonet
DP ComTel
Špára STK
Nota Bene
FALDO
Louda Reality
Crystal Bohemia
Wobenzym
Louda Alform
Inkospor
Barton
Jimsoft s.r.o.
C.L.P.A.
CASIA TOUR
hala
XXL
Hyundai
Molten
Česká televize
Kooperativa
AGEL
Pivovary Lobkowitz
ONDRÁŠOVKA
Redside
VALBEK
Rozehnal a Kuchař
ZENIT
SPORT
Finance Habitation
SUBTERRA
Sev.en EC
© 2010 - Copyright by ČEZ Basketbal Nymburk a.s. All rights reserved.