VH: PŘÍJEMNĚ JSME SE ZPOTILI

VH: PŘÍJEMNĚ JSME SE ZPOTILI

Nymburští Lvi jsou zase v plném tréninkovém tempu. Od nedělního podvečera do úterý mají v plánu pět tréninkových jednotek.

Poprvé po třech a půl dnech volna se sešli hráči s trenéry v neděli od šesti večer. Na palubovce haly strávili asi půldruhé hodiny. „Před tréninkem jsme se netejpovali, a tak bylo jasné, že trénink bude bez nějakého velkého kontaktu,“ prozradil Lukáš Palyza indicie, podle kterých se někdy dá odhalit náplň a náročnost přípravy.

 

Přestože se do kontaktu tolik nešlo, běhání a pohybu v tempu bylo dost. „Ještěže jsem nebyl ty tři dny úplně bez pohybu, to by bylo jinak dneska těžké,“ utrousil při občerstvení Martin Kříž. „Myslím, že to to dneska probíhalo tak, jak jsem očekával – strečink, běhání, střelba,“ doplnil Tomáš Pomikálek a na výrazu tváře bylo vidět, že fyzicky je na tom dobře.

 

Malinkou stížnost měl Pavel Houška. „Po třech a půl dnech volna jsem čekal kratší trénink.“ Možná konfrontoval délku tréninku a na úvodní slova trenéra Kemzury: „Půlka bude rozcvičení a strečink s Ričkou (Ricardas Reimaris – pozn.) a druhá polovina basket.“ První polovina byla za půl hodiny hotová, a když odbily hodiny sedmou, všichni už očekávali splnění druhého „slibu“. Nicméně trénink nebyl tak náročný jako obvykle a potvrdil to i další hráč. „Dneska to nebylo nic hrozného. Příjemně jsme se zpotili,“ dodal s úsměvem člen základní pětky Mattoni NBL Vojta Hruban. 

 

Nedělní trénink v podobném duchu očekával i Lukáš Palyza. „Čekal jsem něco podobného. Kdybychom do toho šli dneska ostře, v pondělí by nohy moc neposlouchaly a ani střelba by nebyla ideální. Po tak dlouhé pauze je to tak lepší, než jít hned naplno. … Zítra bych ale žádnou charitu nečekal,“ odhadl Lukáš pondělní dvoufázový trénink.

 
Na pár fotografií z tréninku se můžete podívat zde      

K pondělnímu dopolednímu tréninku se hráči sešli na zdravém vzduchu. Na umělé trávě fotbalového hřiště u haly se kromě rozcvičení a strečinku věnovali hlavně běhu. Necelá hodinka dopoledního tréninku byla pro hráče dostatečně vydatná. 

 
vloženo: 12.05.2014 15:05 / přečteno: 7731x
 
« Zpět

Kalendář

DOMAVENKUAKCE
PoÚtStČtSoNe
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31      
SPONZOŘI Facebook
ČEZ
STARLIFE
J&T BANKA
GEOSAN THETA
EPL COND
Velišek  - Podpěra
ADIDAS
LION SPORT
AUTOSALON LOUDA
CAR 4 WAY
Dr. MAX
Renomia
Zepris
VIS
Město Nymburk
Elektro Kutílek
Datonet
DP ComTel
Špára STK
Nota Bene
FALDO
Louda Reality
Crystal Bohemia
Wobenzym
Louda Alform
Inkospor
Barton
Jimsoft s.r.o.
C.L.P.A.
CASIA TOUR
hala
XXL
Hyundai
Molten
Česká televize
Kooperativa
AGEL
Pivovary Lobkowitz
ONDRÁŠOVKA
Redside
VALBEK
Rozehnal a Kuchař
ZENIT
SPORT
Finance Habitation
SUBTERRA
Sev.en EC
© 2010 - Copyright by ČEZ Basketbal Nymburk a.s. All rights reserved.