V ASG SEDM ZÁSTUPCŮ NYMBURKA

V ASG SEDM ZÁSTUPCŮ NYMBURKA

Šest hráčů do pole a jednoho trenéra vyšle ČEZ Basketball Nymburk do All Star Game 2015. Utkání hvězd se koná v pondělí 16. března v 18:30 v pražské hale Královka na Letné. Původně byl v nominaci i další zástupce Nymburka Tre Simmons, ten se ale kvůli zranění basketbalové show nezúčastní.

I bez něj má ale Nymburk napříč oběma sestavami největší zastoupení. Z šesti hráčů vybrali fanoušci v hlasování nymburskou čtveřici (původně pětici) do základních pětek. Za tým mazáků tak od začátku nastoupí Jiří Welsch a Petr Benda. Na lavičce pak budou Darius Washington a kouč Kestutis Kemzura. V týmu mladých pušek budou v základu Tomáš Pomikálek a Matěj Svoboda, které bude jistit Vojtěch Hruban.


Při hlasování fanoušků dorazilo pro hráče necelých 25 tisíc hlasů. Nejvíce jich dostal pardubický rozehrávač Levell Sanders, kterého si v základní sestavě přálo vidět nejvíce hlasujících fanoušků. Strhující finiš pak předvedl Jakub Houška z Děčína, který během neděle předběhl v základní sestavě týmu Mazáků exnymburského, nyní prostějovského Radka Nečase o pouhé čtyři hlasy. Radek byl ale do ASG nominován dodatečně. Společně s ním byli v pondělí vybraní další hráči tak, aby se za týden proti sobě mohla na Královce postavit dvě kompletní dvanáctičlenná družstva.


Trenéry pro oba výběry stanovilo pořadí v tabulce Kooperativa NBL. Mazáky povede Kestutis Kemzura a Mladé pušky Pavel Budínský z BK Děčín. Pro samotné hráče je pak připravená zajímavá motivace. Vítězný tým si mezi sebe rozdělí finanční bonus a nejužitečnější hráč celého utkání bude mít možnost měsíc jezdit vozem Hyundai Grand Santa Fe.


Pondělní show nebude jen o utkání mezi Mazáky a Mladými puškami, ale k vidění budou samozřejmě populární dovednostní soutěže. Ve dvou z nich, při střelbě za tři body a v soutěži, která bude porovnávat šikovnost smíšených týmů, se představí i hráčky Ženské basketbalové ligy. Součástí jsou i další kulturní představení a celou show odstartuje videomapping.Vstupenky na akci jsou v prodeji v síti Ticketportal. Členové České basketbalové federace mají na All Star Game 50% slevu.


Základní sestavy obou týmů: 

ASG - MazáciASG - Mladé pušky


 
vloženo: 09.03.2015 20:51 / přečteno: 9072x
 
« Zpět
SPONZOŘI Facebook
ČEZ
STARLIFE
J&T BANKA
GEOSAN THETA
EPL COND
Velišek  - Podpěra
ADIDAS
LION SPORT
AUTOSALON LOUDA
CAR 4 WAY
Dr. MAX
Renomia
Zepris
VIS
Město Nymburk
Elektro Kutílek
Datonet
DP ComTel
Špára STK
Nota Bene
FALDO
Louda Reality
Crystal Bohemia
Wobenzym
Louda Alform
Inkospor
Barton
Jimsoft s.r.o.
C.L.P.A.
CASIA TOUR
hala
XXL
Hyundai
Molten
Česká televize
Kooperativa
AGEL
Pivovary Lobkowitz
ONDRÁŠOVKA
Redside
VALBEK
Rozehnal a Kuchař
ZENIT
SPORT
Finance Habitation
SUBTERRA
Sev.en EC
© 2010 - Copyright by ČEZ Basketbal Nymburk a.s. All rights reserved.