TRENÉR: DĚČÍN BUDE NEBEZPEČNÝ

TRENÉR: DĚČÍN BUDE NEBEZPEČNÝ

Velmi atraktivní zápas uvidí fanoušci, kteří ve čtvrtek dorazí na pražskou Královku. Od 18.00 zde hostí první tým tabulky Kooperativa NBL ten druhý. Jinými slovy ČEZ Basketball Nymburk přivítá BK Děčín. Pro domácí tým to bude zároveň generálka v nové hale na nedělní zápas VTB ligy s Tallinnem.

Děčín v pondělí v domácím prostředí prohrál se svým největším pronásledovatelem z Prostějova, ale přesto si před ním o jednu výhru udržel druhé místo v tabulce. Na Královce tak bude k vidění souboj dosavadních dvou nejlepších týmů dlouhodobé části.


Soupeř si touží udržet před play off velmi výhodnou druhou pozici v tabulce a proto kouč Nymburka Kestutis Kemzura očekává, že přijede do Prahy s velkou touhou favorita zaskočit.


„Děčín bude určitě velmi namotivovaný. Nemá co ztratit, proto očekávám, že bude hrát uvolněně. Musíme si dát velký pozor a nepodcenit žádný detail. Děčín je natolik silný soupeř, aby dokázal využít toho, pokud bychom nehráli s maximální koncentrací,“ uvedl nymburský trenér.


„Náš cíl je dobře se naladit na nedělní zápas VTB ligy s Tallinnem, proto i vzhledem k respektu k soupeři a fanouškům budu hráče nabádat k maximální energii. Hrajeme v novém a atraktivním prostředí, proto bychom rádi divákům nabídli atraktivní basketbal,“ řekl kouč Kemzura.


Ten však jako vždy v domácí soutěži nabídne více minut hráčům, kteří především ve VTB lize tolik prostoru nedostávají. „I vzhledem k nedělnímu zápasu chceme rozložit síly. Od hráčů, kteří nastoupí, očekávám, že budou chtít své minuty maximálně využít,“ dodal trenér.

 
vloženo: 11.03.2015 17:33 / přečteno: 8829x
 
« Zpět
SPONZOŘI Facebook
ČEZ
STARLIFE
J&T BANKA
GEOSAN THETA
EPL COND
Velišek  - Podpěra
ADIDAS
LION SPORT
AUTOSALON LOUDA
CAR 4 WAY
Dr. MAX
Renomia
Zepris
VIS
Město Nymburk
Elektro Kutílek
Datonet
DP ComTel
Špára STK
Nota Bene
FALDO
Louda Reality
Crystal Bohemia
Wobenzym
Louda Alform
Inkospor
Barton
Jimsoft s.r.o.
C.L.P.A.
CASIA TOUR
hala
XXL
Hyundai
Molten
Česká televize
Kooperativa
AGEL
Pivovary Lobkowitz
ONDRÁŠOVKA
Redside
VALBEK
Rozehnal a Kuchař
ZENIT
SPORT
Finance Habitation
SUBTERRA
Sev.en EC
© 2010 - Copyright by ČEZ Basketbal Nymburk a.s. All rights reserved.