TISKOVÁ ZPRÁVA

TISKOVÁ ZPRÁVA

Vedení nymburského klubu se jen necelý týden před startem Kooperativa NBL dohodlo s Vojtěchem Hrubanem a doplnilo reprezentační křídlo na svou soupisku pro sezonu 2017/18.

"Věděli jsme, že Vojtěch Hruban je stále volný hráč, protože jsme s ním byli v kontaktu. Naše dohoda pokračovat v klubu nakonec vyplynula z oboustranného zájmu," poznamenal k příchodu staronového hráče generální manažer Rudolf Šimeček.

 

Vojta Hruban strávil v Nymburce pět let od sezony 2012/13 do konce minulé. Za tu dobu pomohl týmu více než patnácti sty body a jeho velkým benefitem byla obrana. Trenéři velice rádi využívali jeho služeb při obraně těch nejnebezpečnějších hráčů soupeře na perimetru. Po skončení sezony se Vojtěch Hruban snažil najít zahraniční angažmá, ale ještě po skončení evropského šampionátu byl volným hráčem.

 

"Vojta je jedním z nejlepších českých hráčů. Jeho velkou výhodou je, že zná prostředí, zná tým, do kterého se vlastně vrací. Já to beru tak, jako kdyby byl jen pár týdnů nemocný a teď je zase zpátky,"  dodal trenér Ronen Ginzburg.

 
 
vloženo: 01.10.2017 22:31 / přečteno: 9434x
 
« Zpět
SPONZOŘI Facebook
ČEZ
STARLIFE
J&T BANKA
GEOSAN THETA
EPL COND
Velišek  - Podpěra
ADIDAS
LION SPORT
AUTOSALON LOUDA
CAR 4 WAY
Dr. MAX
Renomia
Zepris
VIS
Město Nymburk
Elektro Kutílek
Datonet
DP ComTel
Špára STK
Nota Bene
FALDO
Louda Reality
Crystal Bohemia
Wobenzym
Louda Alform
Inkospor
Barton
Jimsoft s.r.o.
C.L.P.A.
CASIA TOUR
hala
XXL
Hyundai
Molten
Česká televize
Kooperativa
AGEL
Pivovary Lobkowitz
ONDRÁŠOVKA
Redside
VALBEK
Rozehnal a Kuchař
ZENIT
SPORT
Finance Habitation
SUBTERRA
Sev.en EC
© 2010 - Copyright by ČEZ Basketbal Nymburk a.s. All rights reserved.