PROGRAM SEMIFINÁLE

PROGRAM SEMIFINÁLE

Sedmnácté nymburské semifinále klepe na dveře. První dva zápasy jsou na programu v pondělí a úterý v Nymburce a oba mají úvodní rozskok naplánovaný na 18:00. Podívejme se na doprovodný program obou semifinálových utkání proti Turům Svitavy.

Hala se otevírá jako vždy hodinu před začátkem zápasu a hned u vstupu se budete v pondělí moci zchladit a v úterý načerpat energii. Pro tři stovky diváků před první zápasem připravili Mrazírny Polar „cucnašpejli“ a pro druhý zápas vám zase ČEZ nabídne, pro brzo příchozí, plechovkovou energii.

 

Pak už by vás měla rozehřát první čtvrtina zápasu proti Turům. V první přestávce a také v průběhu oddechových časů vás pobaví Queennies, cheerleaders z Tanečního studie Easy Dance 2000 Nymburk Terezy Tomanové.  

 

Poločasová přestávka bude mít tři fáze. V prvních třech minutách vystoupí s programem Queennies a potom budou následovat soutěže, do kterých věnoval ceny Autosalon Louda. V pondělí získá víkend s automobilem Hyundai vítěz Piškvorek - soutěž pro dvě osoby a v úterý nejpřesnější střelec trestných hodů - soutěž pro 4 osoby. Vzhledem k povaze odměn, jsou ze soutěže vyloučeny osoby mladší 18 let.

Ve druhé polovině poločasové přestávky budou oceněny dva mládežnické týmy, které se o tomto víkendu účastní bojů na Národním finále nebo Mistrovství ČR. V pondělí před vás nastoupí mladší minižáci U12, kteří na svém NF v Příboře aktuálně vyhráli základní skupinu, ve čtvrtfinále porazili Opavu a dnes večer budou bojovat v semifinále s Pardubicemi. V úterý přivítáme mladší žáky U14, kteří na MČR budou bojovat v neděli o 5.místo, když v zápase skupiny o 5.-8. místo porazili vysoko Příbor.  

 

Přestávku mezi třetí a čtvrtou čtvrtinou vyplní již tradiční soutěž ve střelbě z poloviny hřiště. Lucky shot už dlouho neměl vítěze, proto je v banku 10.000 Kč a tedy cena už velice lákavá. S prázdnou však neodcházejí ani poražení. Ti dostanou od partnera soutěže balíček s hmoždinkami a vruty, tedy pomůcky mnohdy k nezaplacení.

 

Tak jako při minulých semifinálových bojích bude na konci zápasu vyhlášen MVP příslušného zápasu.

 
Ještě i na tomto místě připomeňme, že na další dva zápasy ve Svitavách v pátek čtvrtého a sobotu pátého máje, pořádáme autobusový zájezd. Odjezd bude v obou dnech v 15:00 hodin z náměstí a přihlášky přijímá prodejna EXICO v Nymburce na Palackého třídě. 
 
vloženo: 28.04.2018 11:20 / přečteno: 6575x
 
« Zpět
SPONZOŘI Facebook
ČEZ
STARLIFE
J&T BANKA
GEOSAN THETA
EPL COND
Velišek  - Podpěra
ADIDAS
LION SPORT
AUTOSALON LOUDA
CAR 4 WAY
Dr. MAX
Renomia
Zepris
VIS
Město Nymburk
Elektro Kutílek
Datonet
DP ComTel
Špára STK
Nota Bene
FALDO
Louda Reality
Crystal Bohemia
Wobenzym
Louda Alform
Inkospor
Barton
Jimsoft s.r.o.
C.L.P.A.
CASIA TOUR
hala
XXL
Hyundai
Molten
Česká televize
Kooperativa
AGEL
Pivovary Lobkowitz
ONDRÁŠOVKA
Redside
VALBEK
Rozehnal a Kuchař
ZENIT
SPORT
Finance Habitation
SUBTERRA
Sev.en EC
© 2010 - Copyright by ČEZ Basketbal Nymburk a.s. All rights reserved.