GALATASARAY vs NYMBURK

GALATASARAY vs NYMBURK

Velice stručně z Istanbulu. 

Zápas je zatím vyrovnaný, škoda jen našich nepřesností v začátku zápasu, kdy jsme prohrávali už 8:2. Podařilo se nám však vyrovnat a jít do mírného tříbodového vedení. V posledním útoku vyklouzl Alešovi míč z ruky, ale Galatasaray šanci z trojky bohudík nevyužil. Stav zápasu po první čtvrtině je 14:17.
Druhou čtvrtinu jsme pokračovali ve výborné obraně a náskok jsme zvýšili až na 11 bodů. Domácí sice pěti body snížili vedení na šest bodů, ale poslední útok jsme takticky zvládli a na jeho konci jsme stříleli dvě úspěšné šestky. Za vybudováním dvouciferného vedení se kromě výborné obrany celého týmu zasloužily tři trojky v řadě. Dvě z nich dával Sokolovský a především jeho druhá byla hodně drzá. Třetí trojku proměnil Afik Nissim. Našim nejlepším střelcem je Tre Simmons s 10 body, devět přidal Pampi a sedm Afik. Nejlepšími na straně domácích jsou sedmibodoví Andric a Buker. 
Ve třetí desetiminutovce ani jeden tým nezískal v náskoku nic, protože čtvrtina skončila smírně 16:16. Obrana na obou stranách pracovala stále dobře, ale ani domácí nebyli s defenzívou na štíru. Ohlídali si naši trojkovou střelbu a my jsme neproměnili ani jeden ze čtyř pokusů.   
Čtvrtá čtvrtina byla na začátku sbírkou nepřesností a zblokovaných střel. První koš dal po dvou minutách Simmons a měl hodnotu tří bodů. Náskok se vyšplhal na 11 bodů, ale domácí kontrovali velice rychlými sedmi body (trojka a dva dvoubodové koše). To pochopitelně vedlo našeho trenéra k oddechovému času. Po dalších čtyřech bodech (TH + trojka) bylo v 35.minutě vyrovnáno 59:59. Tre Simmons konečně protrhl smůlu a dvěma body po Šutysově asistenci poslal náš tým do vedení. Podkošový prostor domácích je pro nás nepřístupný, a tak hledáme možnost realizace za čárou trojky. Bohužel úspěšnost je chabá. Do tříbodového vedení nás poslal and one Tre Simmonse (61:64). Shumpert trojkou vyrovnává, ale Tre nás opět drží alespoň za dva body. Buker vyrovnal po útočném doskoku (39.minuta 66:66). Ještě ve 39.minutě Bendy přidává dva body, domácí odpovídají další trojkou Shumperta (69:68). Drama vrcholí. Pampi koš s faulem a trestný hod naše křídlo proměňuje - vedeme o dva 71:69 a taktická bitva trenéru graduje. Time out domácích. Je vyrovnáno a oddechový čas si bere trenér Ginzburg - to se dalo čekat. Bude tento útok rozhodující? Pampi ztrácí míč a Šutys svým pátým faulem přerušuje hru. Tutku Acik má pevné nervy - 73:71 z čáry trestných hodů. Afik stejnou možnost využil na 100% a hned fauloval Acika. Ten dal jen jednu šestku a my jsme proměnili náš poslední útok 74:75. Bohužel poslední útok domácím vyšel a díky tomu jsme odešli se skloněnou hlavou - 76:75. 

O zápasu si můžete přečíst ještě buď na serveru basketmagu  nebo iBasketu   
 
 
vloženo: 01.02.2011 20:41 / aktualizováno: 01.02.2011 20:44 / přečteno: 17684x
 
« Zpět
SPONZOŘI Facebook
ČEZ
STARLIFE
J&T BANKA
GEOSAN THETA
EPL COND
Velišek  - Podpěra
ADIDAS
LION SPORT
AUTOSALON LOUDA
CAR 4 WAY
Dr. MAX
Renomia
Zepris
VIS
Město Nymburk
Elektro Kutílek
Datonet
DP ComTel
Špára STK
Nota Bene
FALDO
Louda Reality
Crystal Bohemia
Wobenzym
Louda Alform
Inkospor
Barton
Jimsoft s.r.o.
C.L.P.A.
CASIA TOUR
hala
XXL
Hyundai
Molten
Česká televize
Kooperativa
AGEL
Pivovary Lobkowitz
ONDRÁŠOVKA
Redside
VALBEK
Rozehnal a Kuchař
ZENIT
SPORT
Finance Habitation
SUBTERRA
Sev.en EC
© 2010 - Copyright by ČEZ Basketbal Nymburk a.s. All rights reserved.