ZÍTRA V ŠEST

ZÍTRA V ŠEST

Zítra (v úterý) nymburští hráči změří v rámci 5.kola Eurocupu síly se slavným týmem Aris Soluň, který v posledních deseti letech patří mezi prvních pět týmů kvalitní řecké ligy.

V tomto zápase nám jde o postup do další fáze Eurocupu mezi posledních 16 týmů, přičemž vítězství nám zajistí postup z prvního místa, čímž se vyhneme jednomu z největších favoritů na celkové vítězství Chimki Moskva. „Je to nejdůležitější zápas za poslední dva, tři měsíce,“ uvědomuje si kapitán Nymburka Ladislav Sokolovský a křídelník Pavel Pumprla dodává: „Postup máme zcela ve svých rukou, což jsme si zasloužili prvními třemi zápasy.“ V nich jsme totiž porazili všechny své soupeře: Groningen doma a Rudupis i Aris na jejich palubovce. „Aris se v posledních zápasech hodně zlepšuje,“ varuje Sokolovský. Jeho slova potvrzuje jen týden starý výsledek zápasu Aris – Olympiakos, který soluňští prohráli o jediný bod. „Komunikace v obraně, nejvyšší míra soustředění a plnění taktických pokynů nás posune k vítězství,“ plánuje náš lodivod Ronen Ginzburg.

V minulém utkání Eurocupu proti Rudupisu zely ochozy ČEZ Arény v Pardubicích poněkud prázdnotou. „Když vyhrajeme, přivedeme atraktivní soupeře, a proto aby mohli lidi chodit i na soupeře zvučných jmen, musí nám přijít na pomoc už toto úterý od šesti večer,“ zve fanoušky Pavel Pumprla. 

Aktuální výsledky týmu Aris Soluň v Eurocupu a domácí soutěži. 

Aktuálně je Aris v řecké lize na 10.místě se dvěma porážkami ze sedmi zápasů. Druhé vítězství si o uplynulém víkendu připsal Aris proti 7.týmu průběžné tabulky Kavala na jejich palubovce. Více však určitě zaujme nejtěsnější prohra v předminulém kole. Na konci zápasu s Olympiakosem svítilo v hale Alexandrio Melathro skóre 70:71, když Sam Muldrow zatížil konto aktuálně slavnějšího soupeře 14 body, připsal si 6 doskoků a 4 zisky.

V Eurcupu má Aris na druhém místě rovnost bodů s námi za tři vítězství a jednou porážkou právě od nás (55:64) hned v zahajovacím kole. V dalších zápasech pak Aris své soupeře už přehrával: Rudupis 71:60 a Groningen na jeho palubovce 58:51 a doma 79:58. Pořadí skupiny C je následující: 1.Nymburk (3/1 + 328:277), 2.Aris BSA 2003 (3/1 + 263:233), 3.BC Rudupis Prienai (2-2 + 304:319) a 4.GasTerra Flames Groningen ( 0/4 + 246:312) 

Vizitku týmu najdete zde  
 
vloženo: 12.12.2011 00:09 / aktualizováno: 12.12.2011 00:24 / přečteno: 10800x
 
« Zpět
SPONZOŘI Facebook
ČEZ
STARLIFE
J&T BANKA
GEOSAN THETA
EPL COND
Velišek  - Podpěra
ADIDAS
LION SPORT
AUTOSALON LOUDA
CAR 4 WAY
Dr. MAX
Renomia
Zepris
VIS
Město Nymburk
Elektro Kutílek
Datonet
DP ComTel
Špára STK
Nota Bene
FALDO
Louda Reality
Crystal Bohemia
Wobenzym
Louda Alform
Inkospor
Barton
Jimsoft s.r.o.
C.L.P.A.
CASIA TOUR
hala
XXL
Hyundai
Molten
Česká televize
Kooperativa
AGEL
Pivovary Lobkowitz
ONDRÁŠOVKA
Redside
VALBEK
Rozehnal a Kuchař
ZENIT
SPORT
Finance Habitation
SUBTERRA
Sev.en EC
© 2010 - Copyright by ČEZ Basketbal Nymburk a.s. All rights reserved.