PONDĚLÍ: CESTA ZA EUROCUPEM DO VRŠACE

PONDĚLÍ: CESTA ZA EUROCUPEM DO VRŠACE

V pondělí ráno začala nymburská cesta za utkáním do srbského Vršacu. Úvod prvního eurocupového „výjezdu“ začal trochu jinak než se předpokládalo.

V pondělí ráno začala nymburská cesta za utkáním do srbského Vršacu. Úvod prvního eurocupového „výjezdu“ začal trochu jinak než se předpokládalo. Robert Tomaszek zjistil, že si svůj pas nechal doma v Poděbradech a tak se cesta na letiště trochu nečekaně prodloužila.
Po tom, co si Robert vyzvedl doma svůj zapomenutý pas, proběhlo vše zcela v normálu a to včetně ucpané Jižní spojky při cestě na letiště. Větší překvapení čekalo výpravu až na letišti. Tedy respektive skoro až u letadla. Při nástupu do letadla informovala nymburské vedení jedna z obsluhujících slečen, že se nymburská zavazadla nevejdou do letadla všechny a že tedy část vybavení dorazí „někdy později s nějakým dalším spojem“. To nenechalo nymburské vedení klidným a s trochou nadsázky se dá říci, že bránili odletu letadla bez našich kufrů téměř vlastními těly (viz. foto). „To vůbec nemusíme nikam letět, vždyť v kufrech máme vybavení a tým musí dnes trénovat!“, bylo slyšet z úst zlostí doběla rozžhaveného nymburského managementu. Nutno přiznat, že tato taktika a pomoc jedné ze zaměstnankyň ČSA sklidila úspěch, i když musíme uznat, že na úkor jiných cestujích. Posádka se totiž rozhodla vyndat ze zavazadlového prostoru kufry ostatních a vyměnili je za ty naše, takže jsme mohli sice se zpožděním, ale přeci jen odletět. Paradoxní situace vznikla při příletu do Bělehradu, kdy redaktory a novináře doprovázející naši skupinu čekalo nemilé překvapení. Kufry, které byly z letadla odebrány, aby byly nahrazeny těmi našimi, patřily totiž také jim. Dobrou zprávou pro ně bylo alespoň to, že jim bagáž dorazí v úterý ráno.
Po ubytování ve Vršacu, vzdáleném asi hodinu a půl jízdy od bělehradského letiště, se všichni sešli k tréninku v místní aréně, která patří mezi ty opravdu pěkné haly a v Čechách by bylo velmi těžké najít podobnou . Po zopakování a protrénování toho nejdůležitějšího si všichni užili zasloužené večeře. Po ní už je na místě jenom odpočinek na pokojích, protože v úterý čeká všechny náročný den. Přejme si, aby byl na konci i úspěšný!!!

 

Čekání na pražském letišti, zatím poklidná atmosféra. Honza Smetana z České Televize se usmívá, protože ještě netuší, že zrovna jeho zavazadla dnes do Srbska neodletí...



Nymburské vedení s pomocí slečny z ČSA brání zavazadla hráčů zuby nehty a za žádnou cenu je nechce nechat v Praze... Zaplaťpánbůh bránili úspěšně.



V Bělehradě měli na rtech úsměv všichni majitelé dorazivších zavazadel. Tedy všichni z naší skupiny kromě doprovázejících novinářů, ty ale na snímku nejsou, neboť po příletu vyrazili okamžitě k přepážkám s nápisem "Reklamace"...



Po příjezdu následoval trénink...



Vedoucí družstva Vráťa Šístek přemýšlí na zítřejším utkáním. Vedle něj fyzioterapeut Vlasta Ježek v hovoru s Ivanem Šlehobrem.



Petra Procházku z Mladé Fronty nerozhodil ani fakt, že mu kufry zůstaly v Praze. Vše potřebné k práci měl a úsměv na jeho tváři napovídá, že je spokojen...



Ani jeho kolegové z České Televize nevypadají z absence svých osobních věcí frustrovaně. Na snímku zachyceni při pokusu o rap :-)



Po tréninku už jenom večeře a šup do postele odpočinout si před náročným zítřkem...

 
vloženo: 01.12.2008 00:00 / přečteno: 13586x
 
« Zpět
SPONZOŘI Facebook
ČEZ
STARLIFE
J&T BANKA
GEOSAN THETA
EPL COND
Velišek  - Podpěra
ADIDAS
LION SPORT
AUTOSALON LOUDA
CAR 4 WAY
Dr. MAX
Renomia
Zepris
VIS
Město Nymburk
Elektro Kutílek
Datonet
DP ComTel
Špára STK
Nota Bene
FALDO
Louda Reality
Crystal Bohemia
Wobenzym
Louda Alform
Inkospor
Barton
Jimsoft s.r.o.
C.L.P.A.
CASIA TOUR
hala
XXL
Hyundai
Molten
Česká televize
Kooperativa
AGEL
Pivovary Lobkowitz
ONDRÁŠOVKA
Redside
VALBEK
Rozehnal a Kuchař
ZENIT
SPORT
Finance Habitation
SUBTERRA
Sev.en EC
© 2010 - Copyright by ČEZ Basketbal Nymburk a.s. All rights reserved.