BILBAO ON-LINE

BILBAO ON-LINE

Ve Španělsku je dohráno. I když jsme v poslední čtvrtině snížili na deset bodů, na konci se nám přijatelná prohra prosmýkla mezi prsty jako užovka.


Utkání jsme začali o trochu hůře než doma, domácí vedli 7:0, ale my jsme se postupně dotáhli a po Křemenově trojce jsme se dostali dokonce do vedení 12:11. Za tři ztráty za sebou jsme zaplatili třemi koši. Poslední zápis do listiny střelců jsme měli my a snížili jsme na 17:14 po první čtvrtině.  

Ve druhé čtvrtině se první body připsaly až ve 12.minutě a Křemen snížil na rozdíl jednoho bodu (17:16). Šňůra domácích 7:0 byla podnětem k většímu střídání trenéra Katzurina. Venta dal jednu šestku, domácí ale druhou trojkou v těsném sledu zvýšili náskok na 27:17. Když do našeho koše padly další dva body, přišel náš time out. Změna však nepřišla a stále za naším soupeřem pokulháváme. V 18.minutě si připsal pět bodů Goran Jagodnik a trenér Vidorreta hned začal hasit oddechovým časem. Nepomohl, Salgado vyrobil ztrátu, kterou jsme potrestali dalšími dvěma body (33:26). v 19.minutě stříleli dvě šestky také domácí a stav byl 35:26.  Seibutis sice zvýšil o dva body náskok domácích, ale třemi trestnými hody jsme se zase kousek ukousli z náskoku Bilbaa. Do konce prvního poločasu se už nic nestalo, a tak v polovině zápasu prohráváme o 9 bodů (37:29).

 

Krátká statistika:

 

 

Do 4.minuty třetí čtvrtiny se obě družstva střídala v úspěšných útocích, dokonce na dvojku bylo odpovězeno dvojkou a na trojku trojkou. Ve 25.minutě jsme však jeden útok vynechali a Salgado trojkou zvýšil až na 52:37. Ve 26.minutě si vynahradil předchozí ztrátu Gray trojkou, ovšem domácí Seibutis oplatil stejnou mincí.Justin se ale nenechal zahanbit a další trojkou snížil. Ve 27.minutě snížil náskok domácích na 11 bodů Aleš Chán košem s faulem a šel střídat.  V závěru třetí čtvrtiny však domácí dokázali každý útok zakončil bodově a minutu před koncem se vedení domácích vyšplhalo až k 20 bodům.  Kromě neproměněných štřel nás ničily fauly a ztracené míče (Benda, Gray. Lee). Ve třetí čtvrtině jsme hořeli v obraně, dostali jsme 32 bodů! 

Na začátku poslední čtvrtiny jsme načapali domácí při relaxu. I díky dvou útočným doskokům jsme dali tři koše za sebou a snížili rozdíl na 15 bodů (69:54). Domácí trenér reagoval podle očekávání time outem. Ovšem ani po něm nebyli domácí dostatečně probuzeni. Naši se zásluhou pěti bodů dotáhli pět minut před koncem na 71:61! Do té doby nevýrazný Recker se snažil trojkou přehodit vyhýbku. Goran z trestných hodů držel krok. I nadále hrál GOran klíčovou roli při naší snaze dotahovat násklok soupeře. Nejprve dvěma body upravil na 76:65 a pak se postavil Guardiovi na prorážení. Škoda jen, že jsme nabídnotou šanci nevyužili a nedali další koš. Potrestal nás Salgado trojkou. Ovšem Slezák ukázal, že ani pro nás trojky nejsou něčím neobvyklým (38.minuta 79:68).  Dvě minuty před koncem poslal trenér Vidorreta do hry opět Hampla. Naši hráči se za minutu dopustili hned dvou ztrát a domácí trestali sedmi body v řadě (86:68).  Závěrečná minuta už nic nevyřešila. Hra byla hodně kouskovaná díky osobním chybám. Poslední koš dal Radek Nečas, znamenal však jen snížení prohry na 21 bodů.


 

 

 

 

 
vloženo: 16.12.2008 00:00 / přečteno: 14293x
 
« Zpět

Kalendář

DOMAVENKUAKCE
PoÚtStČtSoNe
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31      
SPONZOŘI Facebook
ČEZ
STARLIFE
J&T BANKA
GEOSAN THETA
EPL COND
Velišek  - Podpěra
ADIDAS
LION SPORT
AUTOSALON LOUDA
CAR 4 WAY
Dr. MAX
Renomia
Zepris
VIS
Město Nymburk
Elektro Kutílek
Datonet
DP ComTel
Špára STK
Nota Bene
FALDO
Louda Reality
Crystal Bohemia
Wobenzym
Louda Alform
Inkospor
Barton
Jimsoft s.r.o.
C.L.P.A.
CASIA TOUR
hala
XXL
Hyundai
Molten
Česká televize
Kooperativa
AGEL
Pivovary Lobkowitz
ONDRÁŠOVKA
Redside
VALBEK
Rozehnal a Kuchař
ZENIT
SPORT
Finance Habitation
SUBTERRA
Sev.en EC
© 2010 - Copyright by ČEZ Basketbal Nymburk a.s. All rights reserved.