KEMZURA: WOOD BYL NEUVĚŘITELNÝ

KEMZURA: WOOD BYL NEUVĚŘITELNÝ

Basketbalisté Nymburka museli ve svém třetím zápase Eurocupu přijmout porážku. Dobře rozehraný, ale pak zdánlivě ztracený zápas dostali do prodloužení, v němž si ale pro sebe uzmul výhru domácí klub Le Mans Sarthe Basket.

Skóre se během zápasu několikrát dramaticky obrátilo, oba týmy se ale dokázaly z negativního vývoje vymanit a dotáhnout se zpět. Domácím neskutečně pomohl třicetibodový příspěvek rozehrávače Dashauna Wooda, který z toho dal 20 bodů v koncovce.


„Hrál neuvěřitelně a my jsme ho nedokázali zastavit. Soupeř si zasloužil vyhrát, ale mrzí mě některé naše ztráty a doskoky, které jsme Le Mans dovolili,“ přijal porážku, i když s výhradami, nymburské trenér Kestutis Kemzura. „Shrnul bych to tak, že to byl bláznivý zápas,“ uvedl.


„Hráli jsme dobře v první polovině, ale udělali jsme také několik chyb a minuli pár šestek, proto jsme nešli do většího vedení. Do druhé půle nastoupilo Le Mans s mnohem větší intenzitou, což se projevilo i na naší hře,“ pokračoval kouč Nymburka v hodnocení.


Stejně jako od začátku sezony i v tomto zápase byl lídrem hostů Radoslav Rančík s jednadvaceti body. Se stejným číslem se k němu tentokrát připojil i Tre Simmons. „Musím pogratulovat Le Mans k vítězství, ale je těžké prohrát takto odehraný zápas v prodloužení, když jsme se předtím dokázali vrátit do zápasu. Takový je ale basketbal. Udělali jsme některé zásadní chyby, především pak já, a to nás bohužel stálo zápas,“ litoval po utkání Rado Rančík.


„Nymburk byl velmi silný, zvlášť v momentě, kdy se dokázal ve čtvrté čtvrtině vrátit do zápasu. Hráli jsme velmi dobře v obraně i v útoku ve druhém poločase, ale v závěru jsme udělali velké chyby, které nás málem stály zápas,“ hodnotil trenér Le Mans John-David Jackson.


„Ztratili jsme na chvíli hlavu, ale v prodloužení jsme se dokázali vrátit a vyhrát tento důležitý zápas. Takovéto vítězství posune tým nahoru a dodá mu sebevědomí,“ těšilo domácího kouče.

 
vloženo: 00.00.0000 00:00 / přečteno: 8510x
 
« Zpět

Kalendář

DOMAVENKUAKCE
PoÚtStČtSoNe
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031     
SPONZOŘI Facebook
ČEZ
STARLIFE
J&T BANKA
GEOSAN THETA
EPL COND
Velišek  - Podpěra
ADIDAS
LION SPORT
AUTOSALON LOUDA
CAR 4 WAY
Dr. MAX
Renomia
Zepris
VIS
Město Nymburk
Elektro Kutílek
Datonet
DP ComTel
Špára STK
Nota Bene
FALDO
Louda Reality
Crystal Bohemia
Wobenzym
Louda Alform
Inkospor
Barton
Jimsoft s.r.o.
C.L.P.A.
CASIA TOUR
hala
XXL
Hyundai
Molten
Česká televize
Kooperativa
AGEL
Pivovary Lobkowitz
ONDRÁŠOVKA
Redside
VALBEK
Rozehnal a Kuchař
ZENIT
SPORT
Finance Habitation
SUBTERRA
Sev.en EC
© 2010 - Copyright by ČEZ Basketbal Nymburk a.s. All rights reserved.