NYMBURK Z PRVNÍ ŘADY

NYMBURK Z PRVNÍ ŘADY

Zápas basketbalistů Nymburka proti FoxTown Cantú sledovala v Tipsport areně z první řady opět slušná přehlídka známých osobností.

Vítězství v Eurocupu viděl fotbalista Horst Siegl, režisér Jakub Kohák, moderátor Libor Bouček, hiphopový producent a muzikant Ondřej Žatkuliak, či zpěvačky Karolína Krézlová a Erika Fečová.


„Byl jsem překvapený jak atmosférou, tak i kontaktem s palubovkou. Sledovat basket z takové blízkosti je fantastické. Jsem rád, že jsem tady byl, a také samozřejmě že Nymburk vyhrál,“ řekl po zápase Horst Siegl.


Poprvé na basketbale a hned tak blízko byla i zpěvačka Erika Fečová čí muzikant hudební producent Ondřej Žatkuliak. „Byl to pro mě strašně velký zážitek,“ popisovala ještě plná dojmu z dramatického zápasu Erika. „Jsem opravdu mile překvapený, jak skvělé to bylo,“ dodal Ondřej.


I další zpěvačka a modelka Karolína Krézlová si svůj první zápas užívala. „Bylo to super, i když to bylo strašně rychlé a z pravidel jsem pochopila minimum. Ale vyhráli jsme a to je to hlavní,“ řekla Karolína upřímně.


Režisér Jakub Kohák se nezapřel a potvrdil, že jako aktivní sportovec by se nejradši viděl s Rado Rančíkem a spol. na palubovce. „Ale pokud tam nebude pro mě místo, což budu chápat, rád povzbudím kluky i takhle od lajny,“ uvedl populární Kohinho.


fotografie najdete ve fotogalerii  

 
vloženo: 12.12.2013 23:33 / přečteno: 8598x
 
« Zpět
SPONZOŘI Facebook
ČEZ
STARLIFE
J&T BANKA
GEOSAN THETA
EPL COND
Velišek  - Podpěra
ADIDAS
LION SPORT
AUTOSALON LOUDA
CAR 4 WAY
Dr. MAX
Renomia
Zepris
VIS
Město Nymburk
Elektro Kutílek
Datonet
DP ComTel
Špára STK
Nota Bene
FALDO
Louda Reality
Crystal Bohemia
Wobenzym
Louda Alform
Inkospor
Barton
Jimsoft s.r.o.
C.L.P.A.
CASIA TOUR
hala
XXL
Hyundai
Molten
Česká televize
Kooperativa
AGEL
Pivovary Lobkowitz
ONDRÁŠOVKA
Redside
VALBEK
Rozehnal a Kuchař
ZENIT
SPORT
Finance Habitation
SUBTERRA
Sev.en EC
© 2010 - Copyright by ČEZ Basketbal Nymburk a.s. All rights reserved.