VSTUPENKY DO PARDUBIC

VSTUPENKY DO PARDUBIC

Vzhledem k obsazení Tipsport Arény Praha odehrajeme první domácí utkání skupiny LAST 32 Eurocupu proti italskému mistrovi ze Sieny v nám důvěrně známé ČEZ Aréně Pardubice. Změna, prodávat se bude i prostřednictví Ticketportalu. 

Utkání s osminásobnými mistry Itálie Montepaschi Siena se bude hrát ve středu 15.ledna 2014 ČEZ Aréně Pardubice od 18:30 hodin. Do Pardubic přijede tým, který je držitelem licence A Euroligy a byť v letošní sezoně musí trochu šetřit, patří stále k týmům velice zkušeným a utkání s nimi jsou zárukou kvalitního sportovního zážitku. Naši hráči, kteří se na začátku letošního roku ukázali v dobrém světle, rozhodně nejsou bez šance ani proti takovému velikánu evropského basketbalu.     


Předprodej vstupenek bude zahájen v prodejně Exico ve středu 8.1.a ve stejný den také v ČEZ Areně Pardubice a Městském informačním středisku Pardubice. Pochopitelně můžete využít i předprodejní portál Ticketportal. Na utkání platí stejné VIP vstupenky, jako pro Tipsport Arenu Praha (informace na 731 127 110 p.Šlehobr), majitelé permanentek pro pražské zápasy si mohou oproti své kartě vyzvednout volnou vstupenku v prodejně Exico Nymburk. Ceny vstupenek ve dvou cenových hladinách 120,- Kč a 80,- Kč.   

 

Pro zájemce bude z Nymburka vypraven autobus s odjezdem 16:45 z náměstí. Přihlášky v prodejně EXICO, zájezd bude zdarma.

 
 
vloženo: 06.01.2014 19:54 / aktualizováno: 07.01.2014 18:27 / přečteno: 9162x
 
« Zpět
SPONZOŘI Facebook
ČEZ
STARLIFE
J&T BANKA
GEOSAN THETA
EPL COND
Velišek  - Podpěra
ADIDAS
LION SPORT
AUTOSALON LOUDA
CAR 4 WAY
Dr. MAX
Renomia
Zepris
VIS
Město Nymburk
Elektro Kutílek
Datonet
DP ComTel
Špára STK
Nota Bene
FALDO
Louda Reality
Crystal Bohemia
Wobenzym
Louda Alform
Inkospor
Barton
Jimsoft s.r.o.
C.L.P.A.
CASIA TOUR
hala
XXL
Hyundai
Molten
Česká televize
Kooperativa
AGEL
Pivovary Lobkowitz
ONDRÁŠOVKA
Redside
VALBEK
Rozehnal a Kuchař
ZENIT
SPORT
Finance Habitation
SUBTERRA
Sev.en EC
© 2010 - Copyright by ČEZ Basketbal Nymburk a.s. All rights reserved.