V EUROCUPU NEJEN O ČEST

V EUROCUPU NEJEN O ČEST

Zdánlivě o nic nejde. Málokdo čeká, že Nymburk v odvetě vyhraje v Kazani o 34 bodů potřebných k postupu do čtvrtfinále Eurocupu, přesto se hraje možná o víc, než se na první pohled zdá. Nymburk by si rád vylepšil pošramocené sebevědomí z prvního zápasu a dobrým výsledkem dodal týmu pohodu.

„Je to zápas o naší čest. Když si porovnáme sílu obou týmu, leckoho může napadnout, že je to předem prohraná bitva. Budeme se tu snažit uhrát mnohem lepší výsledek než doma a ukázat, že jsme schopní předvádět kvalitní basketbal, když se nám ten domácí zápas tak nepovedl,“ plánuje Vojtěch Hruban.


Nymburští by chtěli bez ohledu na výsledek především konečně zahrát naplno po celý zápas. Tedy vyvarovat se v této sezoně tak častých výkyvů. „Bude to těžké utkání, protože jsme doma vysoko prohráli a to se bude špatně dohánět. Klíčovým problémem byla naše nevyrovnanost v průběhu 40 minut zápasu. To samé bude rozhodovat i dnes společně s tím, jak se nám podaří chytit začátek. Musíme být připravení na sílu Kazaně a vyrovnat se s ní,“ řekl cestou na předzápasový trénink podkošový Pavel Houška.


„Síla soupeře je jasná. Budeme se snažit odehrát lepší zápas než minulý týden v Praze. To znamená hrát s Kazaní co nejdéle vyrovnaně a pak se pokusit o nějaké překvapení. Víme, že soupeř je obrovsky silný, ale nechceme připustit takový propadák, jako se nám stal minulý týden,“ hovořil o záměrech týmu jeho kapitán Petr Benda.


„Tomáš Pomikálek jde ještě dál a přidává ke špetce zdravého sebevědomí ještě něco navíc. „Jsme si vědomi toho, že šance na postup už je opravdu malá. Možná to tu bude trošku jednoduší v tom, že nás to nebude tolik svazovat. Klidně bych zkusil hrát na výhru. Nikdo nečeká, že je porazíme o 34, ale jakákoliv výhra by byla skvělá.

 
vloženo: 12.03.2014 10:50 / přečteno: 7988x
 
« Zpět
SPONZOŘI Facebook
ČEZ
STARLIFE
J&T BANKA
GEOSAN THETA
EPL COND
Velišek  - Podpěra
ADIDAS
LION SPORT
AUTOSALON LOUDA
CAR 4 WAY
Dr. MAX
Renomia
Zepris
VIS
Město Nymburk
Elektro Kutílek
Datonet
DP ComTel
Špára STK
Nota Bene
FALDO
Louda Reality
Crystal Bohemia
Wobenzym
Louda Alform
Inkospor
Barton
Jimsoft s.r.o.
C.L.P.A.
CASIA TOUR
hala
XXL
Hyundai
Molten
Česká televize
Kooperativa
AGEL
Pivovary Lobkowitz
ONDRÁŠOVKA
Redside
VALBEK
Rozehnal a Kuchař
ZENIT
SPORT
Finance Habitation
SUBTERRA
Sev.en EC
© 2010 - Copyright by ČEZ Basketbal Nymburk a.s. All rights reserved.