DOBÝVÁNÍ EVROPY I SE SPARTOU

DOBÝVÁNÍ EVROPY I SE SPARTOU

Jak basketbalový Nymburk, tak i hokejovou Spartu čekají v příštím týdnu boje v evropských soutěžích. Sparta v úterý 4. listopadu přivítá na svém ledě v rámci osmifinále Champions Hockey League švédský Linköping, během noci se poté Tipsport arena "převlékne" a na její palubovce odehrají ve středu 5. listopadu duel Eurocupu proti italskému Virtus Roma basketbalisté Nymburka. Pro sportovní nadšence si oba kluby připravily speciální ticketingovou akci!

Obrázek

Se vstupenkou na zápas Sparty s Linköpingem mohou jít sparťanští fanoušci na basketbal s 50% slevou. Tu mohou uplatnit na vstupenku na hokej koupenou přímo v Tipsport areně i na lístek pořízený přes prodejní síť Ticketportal. Stačí předložit vstupenku na pokladnách či v Zákaznickém centru Tipsport areny, bude vám označena a lístek na basketbal vám bude prodán s 50% slevou.


Držitelé permanentních vstupenek na zápasy hokejové Sparty mohou jít dokonce na zápas Nymburka zcela zdarma! (Platí i pro majitele permanentních vstupenek bez play off). Volnou vstupenku na basketbal si mohou vyzvednout na Zákaznickém centru či na pokladnách Tipsport areny oproti předložení své permanentky. Na každou permanentku si lze vyzvednou pouze jeden lístek zdarma.


Obrázek

Akce samozřejmě platí také obráceně. Držitelé vstupenek na zápas Nymburka s Virtus Roma, které si zakoupili v prodejní síti Ticketportal či v Zákaznickém centru či na pokladnách Tipsport areny, mohou uplatnit slevu 50 % na lístek na hokej. Slevu lze uplatnit pouze na Zákaznickém centru nebo na pokladnách Tipsport areny.


Držitelé permanentních vstupenek na zápasy Nymburka mohou na zápas Sparty s Linköpingem zdarma! Volnou vstupenku si mohou vyzvednout za Zákaznickém centru či na pokladnách Tipsport areny. Na každou permanentku si lze vyzvednou pouze jeden lístek zdarma.

 
vloženo: 30.10.2014 17:00 / přečteno: 8437x
 
« Zpět
SPONZOŘI Facebook
ČEZ
STARLIFE
J&T BANKA
GEOSAN THETA
EPL COND
Velišek  - Podpěra
ADIDAS
LION SPORT
AUTOSALON LOUDA
CAR 4 WAY
Dr. MAX
Renomia
Zepris
VIS
Město Nymburk
Elektro Kutílek
Datonet
DP ComTel
Špára STK
Nota Bene
FALDO
Louda Reality
Crystal Bohemia
Wobenzym
Louda Alform
Inkospor
Barton
Jimsoft s.r.o.
C.L.P.A.
CASIA TOUR
hala
XXL
Hyundai
Molten
Česká televize
Kooperativa
AGEL
Pivovary Lobkowitz
ONDRÁŠOVKA
Redside
VALBEK
Rozehnal a Kuchař
ZENIT
SPORT
Finance Habitation
SUBTERRA
Sev.en EC
© 2010 - Copyright by ČEZ Basketbal Nymburk a.s. All rights reserved.