CHCETE VIDĚT STANDU VOTROUBKA?

CHCETE VIDĚT STANDU VOTROUBKA?

„Kdo chce vidět Standu Votroubka, ať zamíří v úterý do Pardubic na náš další zápas Eurocupu,“ řekl po návratu z Německa Vráťa Šístek, který využil skutečnosti, že Bamberg odehrál svůj zápas až o den později. V týmu našeho dalšího eurocupového soupeře totiž hraje 215 cm vysoký hubený pivot, který však takou střelbu z dálky jako Standa nemá.

Vráťa necestoval do Bambergu sám, jel s ním asistent trenéra Ronen Ginzburg. Ten si po celou dobu dělal zápasky o obou soupeřích. „Italové jsou silnější pod košem, Němci budou velice nebezpeční z dálky,“ stručně odhadl rozdíl obou týmů, jejich kvalita jako celku je srovnatelná. „Soupeř z Bambergu je o třídu lepší než Ventspils a zápas proti němu bude mít vysokou úroveň. Myslím, že bude hodně záležet na aktuální formě obou družstev. Budeme muset vydat minimálně stejný výkon jako ve druhém poločase v Itálii,“ odhaduje Šístek.
Přehlédnout se nedala ani vynikající atmosféra vyprodané haly. Téměř šest a půl tisíce fanoušků dokázalo domácím připravit skutečně domácí prostředí. „Bylo perfektní sledovat, jak diváci vestoje podpořili své hráče v závěru, kdy už to vypadalo na prohru. Vyburcovali je k fantastickému zakončení zápasu,“ . Dvě trojky za půl minuty dosvědčují i schopnosti německých hráčů.z perimetru. V Pardubicích budou mít určitě hostující hráči svůj fanclub, protože cesta do Pardubic není dlouhá. Máme však i informace, že do se Pardubic chystá i stovka italských fandů.

Utkání v Bambergu, kde nastoupili dva neporažené týmy: domácí a Biella mělo po  dlouho dobu jednoho aspiranta na vítězství. Domácí vedli po 30 minutách 68:52 a hosté hráli bídně. Posledních 10 minut však bylo od Italů excelentních. V čase 39:20 vedla Biella 85:80, ale po ztrátě míče a dvou trojkách nakonec domácí strhli vítězství na svou stranu.    

Konečný výsledek tak byl: Bamberg : Biella - 87-85
Pár fotografií z Bambergu:

 
 Obrázek  Obrázek
 Obrázek  Obrázek
Obrázek  Obrázek
 Obrázek  

 


 
vloženo: 03.12.2009 18:08 / aktualizováno: 04.12.2009 14:14 / přečteno: 12437x
 
« Zpět
SPONZOŘI Facebook
ČEZ
STARLIFE
J&T BANKA
GEOSAN THETA
EPL COND
Velišek  - Podpěra
ADIDAS
LION SPORT
AUTOSALON LOUDA
CAR 4 WAY
Dr. MAX
Renomia
Zepris
VIS
Město Nymburk
Elektro Kutílek
Datonet
DP ComTel
Špára STK
Nota Bene
FALDO
Louda Reality
Crystal Bohemia
Wobenzym
Louda Alform
Inkospor
Barton
Jimsoft s.r.o.
C.L.P.A.
CASIA TOUR
hala
XXL
Hyundai
Molten
Česká televize
Kooperativa
AGEL
Pivovary Lobkowitz
ONDRÁŠOVKA
Redside
VALBEK
Rozehnal a Kuchař
ZENIT
SPORT
Finance Habitation
SUBTERRA
Sev.en EC
© 2010 - Copyright by ČEZ Basketbal Nymburk a.s. All rights reserved.