PŘEDPRODEJ VSTUPENEK ZAHÁJEN

PŘEDPRODEJ VSTUPENEK ZAHÁJEN

ČEZ Basketball Nymburk si jako historicky první český klub zahraje koncem září kvalifikaci o nejkvalitnější evropskou klubovou soutěž, Euroligu. Do losovacího osudí kvalifikace bylo nasazeno na začátku července celkem 16 týmů, které spolu sehrají tříkolové klání o 2 postupová místa.

V kvalifikační šestnáctce najdeme tři zástupce Francie - Le Mans Sarthe Basket, Chorale Roanne Basket a Asvel Basket Lyon Villeurbanne. Z Ruska zamíří do kvalifikace BC Khimki Moscow Region a Unics Kazan. Dalších jedenáct týmů reprezentuje 11 států. Mistry svých zemí jsou: ČEZ Basketball Nymburk, Hapoel Galil Gilboa (Izrael), Spirou Basket (Belgie), KK Budoucnost (Černá Hora), Barons/LMT Riga (Lotyško), Gasterra Flames Groningen (Holandsko). Poraženým finalistou národního mistrovství jsou KK Hemofarm Stada Vršac (Srbsko), Budivelnyk Kyjev (Ukrajina), semifinalistu poslalo do boje Řecko a to Maroussi BC a Itálie Pepsi Caserta. Z Německa se kvalifikace zúčastní Alba Berlin, tým, který v německé lize skončil už ve čtvrtfinále a účast mu musela zajistit, pravděpodobně kvůli skvělé fanouškovské základně, až divoká karta.    

Červencový los přiřkl týmu Středočechů kvalitního, na evropské scéně dobře etablovaného, soupeře – Spirou Basket Charleroi. Domácí utkání se odehraje 24.9.2010 v liberecké Tipsport Aréně od 18.00hod, když k prvními vzájemnému souboji nastoupí kluby o 3 dny dříve, 21.9.2010, v Belgii. Předprodej lístků, ve dvou cenových hladinách 60Kč a 100Kč, byl již zahájen v síti Ticketpro. 

ČEZ Basketball Nymburk chce i nadále pokračovat v podpoře basketbalových klubů, ale i ve snaze mládeži představovat vrcholný evropský basketbal. Proto tak jako již dlouhodobě platí pro utkání Eurocupu, je i tentokrát možné získat zvýhodněné vstupenky do vybraných sektorů arény pro kluby a školy. V případě kvalifikace o Euroligu však za mimořádných podmínek, a to zdarma. Vstupenky je od dnešního dne možné objednávat na e-mailové adrese: eurocup@basket-nymburk.cz. V objednávce je třeba uvést kontaktní adresu, osobu a telefonní spojení. Maximální počet vstupenek na 1 subjekt je 40ks, přičemž doprava je individuální. Dotované vstupenky budou v následujících sektorech:103, 104, 107, 108, 109. Objednávka bude obratem potvrzena a distribuce bude probíhat přímo na pokladně v Tipsport Areně v Liberci na jméno klubu resp.osoby. V případě postupu do 2.kola, budou dotované vstupenky platit i na druhý zápas 28.9.2010.


arena Liberec

 
 
vloženo: 02.09.2010 16:24 / přečteno: 14650x
 
« Zpět
SPONZOŘI Facebook
ČEZ
STARLIFE
J&T BANKA
GEOSAN THETA
EPL COND
Velišek  - Podpěra
ADIDAS
LION SPORT
AUTOSALON LOUDA
CAR 4 WAY
Dr. MAX
Renomia
Zepris
VIS
Město Nymburk
Elektro Kutílek
Datonet
DP ComTel
Špára STK
Nota Bene
FALDO
Louda Reality
Crystal Bohemia
Wobenzym
Louda Alform
Inkospor
Barton
Jimsoft s.r.o.
C.L.P.A.
CASIA TOUR
hala
XXL
Hyundai
Molten
Česká televize
Kooperativa
AGEL
Pivovary Lobkowitz
ONDRÁŠOVKA
Redside
VALBEK
Rozehnal a Kuchař
ZENIT
SPORT
Finance Habitation
SUBTERRA
Sev.en EC
© 2010 - Copyright by ČEZ Basketbal Nymburk a.s. All rights reserved.