LOSOVÁNÍ EUROCUPU

LOSOVÁNÍ EUROCUPU

Dnes od 11 hodin začíná v Barceloně losování Eurocupu. Přímo ve Španělsku je Jiří Zídek a informace o losování vám přineseme na této stránce. 

Jak víte, Eurocup bude stejně jako vloni hrát 32 týmů. Pro účely losování byly rozděleny do 4 výkonnostních košů a to podle výkonnosti v posledních třech letech. Za každé vítězství získal tým 2 body, za prohru 1 bod. Dva bonusové body byly přiděleny za účast v LAST16, dva body za LAST 8. Po jednom bonusovém bodu získal tým za účast ve Final Four a za účast ve finále. V případě rovnosti rozhodne o pořadí celkový počet vítězství během posledních tří let. Po stanovení pořadí těchto 32 týmů se pak rozdělí do 4 košů podle jednoduchého pravidla: Prvních 8 do prvního koše, další osmička do druhého a tak dále. Nymburk si svými výkony zasloužil druhý koš, tedy o jeden lépe než vloni. Při losování platí jediná restrikce. V základní skupině na sebe nesmí narazit dva týmy z jedné země. 

Osazení jednotlivých košů: 
1 KOŠ: UNICS, ALBA BERLIN, ARIS B.S.A. 2003, BENETTON BASKET BWIN, GRAN CANARIA 2014, PANELLINIOS B.C., KK HEMOFARM STADA, CAJASOL SEVILLA.

2 KOŠ: ASEFA ESTUDIANTES, KRASNYE KRYLIA, CEZ BASKETBALL NYMBURK, GALATASARAY CAFE CROWN, BC AZOVMASH MARIUPOL, BUDIVELNIK, BESIKTAS COLA TURKA, LE MANS SARTHE

3 KOŠ: HAPOEL MIGDAL JERUSALEM, HAPOEL GALIL GILBOA, PAOK,ASVEL BASKET LYON VILLEURBANNE, BANVIT BK, SIAULIAI, PEPSI CASERTA, NGC CANTU.

4 KOŠ: ANWIL WLOCLAWEK, KK BUDUCNOST m:tel, CHORALE ROANNE BASKET, CEDEVITA ZAGREB, VEF RIGA, EWE BASKETS OLDENBURG, BG GOTTINGEN, GASTERRA FLAMES.
 
vloženo: 14.10.2010 09:20 / přečteno: 11198x
 
« Zpět
SPONZOŘI Facebook
ČEZ
STARLIFE
J&T BANKA
GEOSAN THETA
EPL COND
Velišek  - Podpěra
ADIDAS
LION SPORT
AUTOSALON LOUDA
CAR 4 WAY
Dr. MAX
Renomia
Zepris
VIS
Město Nymburk
Elektro Kutílek
Datonet
DP ComTel
Špára STK
Nota Bene
FALDO
Louda Reality
Crystal Bohemia
Wobenzym
Louda Alform
Inkospor
Barton
Jimsoft s.r.o.
C.L.P.A.
CASIA TOUR
hala
XXL
Hyundai
Molten
Česká televize
Kooperativa
AGEL
Pivovary Lobkowitz
ONDRÁŠOVKA
Redside
VALBEK
Rozehnal a Kuchař
ZENIT
SPORT
Finance Habitation
SUBTERRA
Sev.en EC
© 2010 - Copyright by ČEZ Basketbal Nymburk a.s. All rights reserved.